15 / 05 / 2024

Üsküdarda yol çöktü

Üsküdarda yol çöktü

ÜSKÜDAR’da temel atma çalışmalarının yapıldığı bir camii inşaatında çökme meydana geldi. Çökme sonucu alanın yanında bulunan bir sokaktaki yol yıkılarak temel atmak için kazılan çukura düştü...

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

Asgari ücret zammında flaş detay ortaya çıktı! Memur zammı yol gösterecek

Asgari ücret zammında flaş gelişme. Asgari ücret zammını bekleyen milyonlarca çalışan yeni müjdeye kulak kabarttı. Gözler gelecek yeni haberde. Asgari ücret zammıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Üsküdar Ferah Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ferah Mahallesi, 2461 ada, 5 parsel ( Eski: 1, 2, 3, 4 ) ve kısmen tescil dışı alan ile Kısıklı Mahallesi, 38 ada, 75 parsel ve 38 ada, 72 ve 15 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Altunizade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, 27 Ada 37, 38, 39 Ve 40 Nolu Parseller Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Üsküdar Kısıklı Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 1816 ada, yeni 18 sayılı parsele (eski 10, 11, 12 ve 13 sayılı parseller) ait 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 2133 Ada 1 Parsel İçindeki Tahsisli Alan ve Yolun “İbadet Tesisi” ve “Yol” Olarak Planlanmasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Üsküdarda yol çöktü Haberi

Üsküdarda yol çöktü

ÜSKÜDAR’da temel atma çalışmalarının yapıldığı bir camii inşaatında çökme meydana geldi. Çökme sonucu alanın yanında bulunan bir sokaktaki yol yıkılarak temel atmak için kazılan çukura düştü. Büyük bir gürültüye çöken yol nedeniyle vatandaşlar sokağa döküldü.



Olay, saat 20.30 sıralarında Üsküdar Selami Ali Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapımı planlanan bir caminin temel atma çalışmalarının yapıldığı alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, demir saçlarla kapatılan inşaat alanının yanında bulunan Kuruçeşme Sokak’ta akşam saatlerinde çökme meydana geldi. Sokak üzerine bulunan yolun bir kısmı, temel atma çalışmaları nedeniyle kazılan çukurun içine düştü. Bu sırada çıkan gürültüyü duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çökmenin meydana geldiği sokağı güvenlik şeridiyle kapattı. Zabıta ekipleri de gelerek alanda inceleme yaptı. Camii inşaatının yapıldığı alanın...