19 / 05 / 2024

Üsküp İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Üsküp İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Üsküp İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Nurten Pehlivanlar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık 2014 tarihinde Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Akpınar Caddesi'nde kuruldu.

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Tulip Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tayar Hazar tarafından kuruldu.

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Cumur tarafından kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reza Hassani ve Harun Reşit Kahriman ortaklığında kuruldu.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaç tarafından kuruldu.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Kennedy C. Kanu tarafından kuruldu. 

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Üsküp İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Üsküp İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Üsküp İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Nurten Pehlivanlar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Üsküp İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:            1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; Konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına Arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.            2 Yurt içinde ve  yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.            3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...