15 / 05 / 2024

UTC BIS

UTC BIS

Otis’in Türkiye ve Orta Doğu Bölge Direktörlüğü görevini yürüten Bora Gülan, UTC BIS ( United Technologies Building & Industrial Systems ) Başkan Yardımcılığı’ na getirildi.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değeri belli oldu! 

Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değeri belli oldu. Peki Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değeri ne kadar? İşte Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO'nun Ankara Ibis Oteli'nin değeri açıklandı!

Akfen GYO Ankara Ibis otelinin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değer tablosu...

Akfen GYO Bursa Ibis otelinin değeri belli oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Bursa Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Bursa Ibis projesinin değeri kaç lira oldu?

Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu!

Akfen GYO İzmir Ibis Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu. İşte Akfen İzmir Ibis Oteli'nin ayrıntılı değer tablosu...

Akfen GYO'nun Esenyurt Ibis Oteli'nin değeri belli oldu!

Akfen GYO Esenyurt Ibis Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Esenyurt Ibis'in değeri ne kadar? İşte Akfen Esenyurt Ibis Oteli'nin değer tablosu...

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) kripto para piyasalarında yakın zamanda yaşanan keskin değer kayıplarının, dağınık olan dijital para birimi ticaretiyle ilgili uzun süredir yapılan uyarıların gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Peki kripto paraları neler bekliyor? 

BİS Enerji'ye 2 milyar dolarlık haciz!

Türkiye'nin en önemli enerji şirketlerinden biri olan BİS Enerji, kredi borcunu ödememesi nedeniyle icralık oldu. 2 milyar dolara ulaşan borç sebebiyle şirketin gayrimenkullerine el konuldu.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

UTC BIS Haberi

UTC BIS

Yapı ve havacılık alanında Otis, Carrier, Sikorsky, Pratt & Whitney gibi lider markalara sahip United Technologies, 160 yıldır çatısı altında faaliyet gösteren dünyanın en büyük asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yol üreticisi Otis’in Türkiye ve Orta Doğu Direktörü Bora Gülan; bu görevine ek olarak UTC BIS (Building & Industrial Systems - Bina ve Endüstriyel Sistemler) Entegre Çözümler ve Stratejik Müşterilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’nı da üstlendi. Bora Gülan, bölgedeki kilit öneme sahip müşterilere, UTC BIS markalarının inşaat ve endüstri alanında geliştirdiği ürün ve çözümlerin tümünü kapsayan tekliflerin sunulması konusunda liderlik edecek. 


Faaliyet gösterdiği her alanda ilklere imza atan United Technologies’in, bina-inşaat sektörü ile ilgili iş birimlerinin dünya çapındaki yeni yapılanması Ekim 2013’te UTC BIS olarak açıklandı. Bu stratejik yapılanma ile dünya...