09 / 05 / 2024

uygulama ödülü

uygulama ödülü

Kentin tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmak için yoğun tempoda çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi yapılarını yenilemek için hayata geçirdiği restorasyon projeleriyle Tarihi Kentler Birliği yarışmasında “Uygulama Ödülü” kazandı.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Avrasya Tüneli Projesi'ne EBRD'den ödül!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) sürdürülebilirlik açısından en başarılı projelere verdiği "En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü" bu yıl Avrasya Tüneli Projesi'nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi) oldu.

Avrasya Tüneli Projesi, Avrupa‘dan ödül aldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) sürdürülebilirlik açısından en başarılı projelere verdiği ‘En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü’ bu yıl Avrasya Tüneli Projesi’nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi) oldu.

Avrasya Tüneli Projesi'ne, EBRD'den ödül!

EBRD'nin verdiği " En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü " bu yıl İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi'nin oldu.

İzmir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği Yarışması'nda Uygulama Ödülü kazandı!

Kentin tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmak için yoğun tempoda çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi yapılarını yenilemek için hayata geçirdiği restorasyon projeleriyle Tarihi Kentler Birliği yarışmasında “Uygulama Ödülü” kazandı.

Side Belediyesi'ne Tykhe Tapınağı restorasyonu için Uygulama Ödülü verildi!

Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması 2012'de Side Belediyesi , "Tykhe Tapınağı Restorasyonu" ile Uygulama Ödülü'ne layık görüldü...

Side Tarihi Kentler Birliği'nden Uygulama Ödülü aldı!

Side Tykhe Alanı İmar Planı ile Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen " Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması 2012 " de "Uygulama Ödülü"ne layık görüldü...

Tüke Tapınağı'nın restorasyonu TKB'nin uygulama ödülüne layık görüldü!

Antalya Side Belediyesi'nin, Tüke Tapınağı Restorasyonu, Tarihi Kentler Birliği'nin(TKB) düzenlediği 'Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projesi ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda Uygulama ödülüne layık görüldüğü bildirildi....

Akçansa SAP’den iki ödül birden kazandı!

Türkiye’nin lider yapı malzeme şirketi Akçansa, 18. kez düzenlenen SAP Kalite Ödülleri 2013 kapsamında ‘Bulut Bilişim’ kategorisinde Mozaik uygulamasıyla birincilik, Orta Uygulama Kategorisinde ise ‘Satın Alma’ projesiyle ikincilik ödülüne layık görüldü..

uygulama ödülü Haberi

uygulama ödülü

İzmir’in turizm ve hizmet şemsiyesi çatısı altında gelişmesini sağlamak ve bu kapsamda kentin tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmak için yoğun tempoda çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu çabalarıyla bir kez daha ödüllendirildi. 


Türkiye’den 352 belediyenin üye olduğu Tarihi Kentler Birliği, “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması”nda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni “Uygulama Ödülü” ile taçlandırdı. Ödülün gerekçesi ise “İzmir Büyükşehir Belediyesi, kente bütünsel bir bakış açısı ve sahip olduğu mirasa layık bir bilinç seviyesi sergilemesi nedeniyle bu ödüle layık görülmüştür” cümlesiyle açıklandı. 


Büyükşehir Belediyesi'nin başvuruda bulunduğu 3 projesinin 3'ü de Birlik tarafından ödüle layık görüldü. Yarışmada, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Buca Kasaplar Meydanı Semt Merkezi Restorasyonu”, "Ahmetağa Konağı Restorasyonu" ve "Pazaryeri Mahallesi Semt Merkezi ve Tasarım Atölyesi Restorasyonu",...