06 / 05 / 2024

uygun fiyatlı çamaşır makinesi

uygun fiyatlı çamaşır makinesi

Türkiye’de çok sevilen online satış sitesi Hepsiburada, Windsor beyaz eşya fiyatlarında bugüne özel fiyat listesini açıkladı. Peki, Windsor beyaz eşya fiyatları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı arsa ve arazi arayanlara son dakika uyarısı: Aman bu tuzağa düşmeyin!

Emlak piyasasında yine dolandırıcılık olayları gündeme geldi. Uygun fiyatlı arsa ve arazi arayanlara bir son dakika uyarısı yapıldı. İşte o açıklama...

Siemens WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesi cazip fiyatlarla satışa çıktı!

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Siemens hem çamaşır makinesini ve hem de kurutma makinesini bir arada bulunduran kurutmalı çamaşır makinesini görücüye çıkardı. Siemens, WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesini uygun fiyata satışa sundu.

Altus AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi, farklı markalar adı altında üretiliyor. Son olarak, Altus da oldukça iddialı bir çamaşır makinesi üretti. AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesini üreten Altus, ürüne ilişkin tüm özellikleri yayımladı.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

A101’e masa takımı 2 bin 500 TL’ye, 3 katlı raf 149 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye indi!

A101’de her bütçeye uygun indirimler yarın başlayacak. Bu kapsamda, masa takımı 2 bin 500 TL’ye, 3 katlı raf 149 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 21 Eylül 2023 Perşembe...

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Altus, birçok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran AL 7103 L çamaşır makinesini satışa çıkardı. Peki, en uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nerede satılıyor? AL 7103 L çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Hakmar’da Bingo çamaşır suyu 27,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye kağıt havlu 49,95 TL’ye düştü!

Uygun fiyatlarıyla bilinen Hakmar, yine A’dan Z’ye hemen her ürünüe indirim yaptı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Bingo çamaşır suyu 27,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye kağıt havlu 49,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 18 Ağustos 2023 Cuma fiyat listesi...

ALTUS AL 9103 DB çamaşır makinesi MediaMarkt’ta dip fiyattan satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyenlere Altus ile MediaMarkt iş birliği kapsamında satışa çıkan AL 9103 DB çamaşır makinesi adeta hızır gibi yetişti. Teknolojik özellikleri ve uygun fiyatıyla göz dolduran bu çamaşır makinesi, MediaMarkt’ta dip fiyattan satışa sunuldu.

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Windsor  Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Windsor Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

uygun fiyatlı çamaşır makinesi Haberi

uygun fiyatlı çamaşır makinesi

Geniş ürün yelpazesi ve uyguladığı indirimli fiyatlar ile Türkiye’de herkes tarafından tercih edilen online satış sitesi Hepsiburada, sevilen beyaz eşya markası Windsor’a özel fiyatlarını açıkladı.

Hepsiburada’nın açıkladığı fiyatlar sadece bugün için geçerli. Peki, Hepsiburada’nın bugüne özel açıkladığı fiyatlara hangi Windsor ürünler dahil?

Hepsiburada’nın bugüne özel açıkladığı fiyatlara, Windor bulaşık makinesi, Windsor çamaşır makinesi ve Windsor buzdolabları dahil.

Bizde sizler için uygun fiyata satışa çıkan Windsor marka ürünlerin satış fiyatlarını ve özelliklerini derledik.

Peki, Windsor bulaşık makinesi ne kadar? Hepsiburada Windsor satış fiyatları nedir? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

UYGUN FİYATLI WİNDSOR BEYAZ EŞYA LİSTESİ

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 Kişilik Bulaşık Makinesi: 3.699,00 TL

Genel Özellikler

Renk : Beyaz Paslanmaz Çelik İç Gövde : Var Performans / Tüketim Bilgileri Ses Seviyesi (dBA) : 54 Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/Yıl) :...