24 / 07 / 2024

Üzümcü Kardeşler turizm adres

Üzümcü Kardeşler turizm adres

Üzümcü Kardeşler Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Üzümcü ve Lazgin Üzümcü ortaklığında kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşımı! Kız ve erkek çocuklar arasında miras nasıl paylaştırılır? 

Miras anlaşmazlıklarında yapılacak olan kurallar kardeşler arasında nasıl paylaşılacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, kız ve erkek çocuklar arasında miras payı farkı var mıdır? Nasıl paylaşım olur? İşte haberlerin ayrıntıları...

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Tapu iptal davaları, ayni haklara zarar verecek nitelikte olan, usulsüz ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan davalardır. Genelde tescil davası ile açılan bu tür davalardan biri de kardeşler arası tapu iptal davasıdır. Peki kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Mirasın kardeşlerden birisine devredilmesi için ne yapılır?

Miras paylaşımında kardeşler arasında sorun çıkabilmektedir. Peki bu durumda ne yapılabilir. Miras paylaşımı sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte detaylar!

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Perihan Karacan tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisse devri, daha çok kardeşler ve akrabalar arasında konuşulup tartışılan bir konudur. Peki hissenizi kardeşinize devretmek istiyorsanız ne yapmalısınız, Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bekir Bayındırlıoğlu tarafından kuruldu.

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ramez Al Kak tarafından kuruldu.

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Şevket Albayrak tarafından kuruldu.

Bankanın mobil uygulamasındaki açığı fark eden pompacı kardeşler 16 milyar TL'yi cebe indirdi

Samsun'da bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan kardeşler bir bankada açtıkları maaş hesabıyla milyarlarca lirayı cebe indirdi. Mobil uygulamadaki açığı fark eden gençler iki günde inanılmaz bir servet yaptı.

Üzümcü Kardeşler turizm adres Haberi

Üzümcü Kardeşler turizm adres

Üzümcü Kardeşler Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Üzümcü ve Lazgin Üzümcü ortaklığında kuruldu.

Üzümcü Kardeşler Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI 1.) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Yurt dışından yurt içine,yurt içinden yurt dışına kara hava ve deniz nakil vasıtaları ile münferit veya grup halinde turist getirmek veya götürmek turistik gezi eğlence spor kongre konferans ve benzeri organizasyonları tertip etmek veya başka firmalar tarafından yapılan bu tür organizasyonlara katılmak...