23 / 07 / 2024

üzümlü tarım faaliyetleri

üzümlü tarım faaliyetleri

Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından devam ettirilen girişimlerle ilçe arazilerinin tamamının basınçlı sulamaya yönlendirilmesi amaçlanıyor. Sözkonusu yatırımları yerinde incelemek ve çiftçilerle görüş alışverişinde bulundular.

Uzmanı 'Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin' diyerek uyardı: Tarım arazilerinin değeri yükselecek!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden "Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin" diyerek, çok önemli uyarılar yaptı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

Tarım Kredi Market’te Türk kahvesi, lokum, çikolata ve kolonya fiyatları dibe vurdu! Nisan 2024 Tarım Kredi kataloğu!

Tarım Kredi Kooperatif Market’te Ramazan Bayramı’na özel olarak yüzleri güldüren indirim başladı. Söz konusu indirime göre bayram şekeri, çikolata ve kolonyada indirim yapıldı. İşte Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesi...

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özönder tarafından kuruldu.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

Organik tarım yapan 2 bin 500 üreticiye destek sağlanacak

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gelecek sene organik tarım faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 üreticiye destek sağlayacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 14 milyon 131 bin 505,81 TL sermaye bedeli ile Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Tarım Bakanlığı, 22 yıl sonra genel tarım sayımı için harekete geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, genel tarım sayımı yapılması konusunda ilk adımın atıldığını açıkladı. Yumaklı, "Tarım Reformu Genel Müdürlüğümüz ile TÜİK arasında genel tarım sayımı yapılması için protokol imzalandı” dedi.

üzümlü tarım faaliyetleri Haberi

üzümlü tarım faaliyetleri


Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından devam ettirilen girişimlerle ilçe arazilerinin tamamının basınçlı sulamaya yönlendirilmesi amaçlanıyor. Sözkonusu yatırımları yerinde incelemek ve çiftçilerle görüş alışverişinde bulunmak üzere Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün davetlisi olarak Üzümlü'ye gelen Doğu Anadolu Bölgesi Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı heyeti, ilçeden memnun ayrıldı.Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından sunulan projeye istinaden Doğu Anadolu Bölgesi Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Volkan Güler başkanlığında Üzümlü ilçesine gelen heyet, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ başkanlığındaki heyet ile birlikte hem arazi incelemelerini gerçekleştirdiler hem de Üzümlü halkı ile bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, meyvecilik ve sebzecilik sektörünün Erzincan...