06 / 05 / 2024

Uzun Çarşı restorasyon çalışmaları

Uzun Çarşı restorasyon çalışmaları

Büyükşehir Meclis Toplantısı sonrası gazetemize konuşan Başkan Toçoğlu, Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde yer alan ruhsatlı 3 katlı binaların akıbetine dönük çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tarihi Uzun Çarşı'daki işyerleri restore edilecek!

Adapazarı' nın simgesi haline gelen ve bugüne kadar 5 depremin yanı sıra bir büyük yangın atlatan 150 yıllık Uzunçarşı' nın kurtarılması amacıyla kentsel tasarım projesi hazırlandı...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

Kapalıçarşı, İstanbul depremine hazırlanıyor! Zemin sıvılaşmasına müdahale edildi: Restorasyon bu yıl bitecek! 

Kapalıçarşı'da yaklaşık üç senedir süren restorasyon çalışmalarında sona geliniyor. Kapalıçarşı, deprem riskine karşı da güçlendiriliyor. 

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

'Yeni Nesil İkili Soğutma Teknolojisi AeroFresh' ile öne çıkan Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı, daha az nem kaybı, daha uzun süre tazelik sunuyor. Peki Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Microsoft'un Ceo'sundan başarı için tavsiyeler!

Bir çok insan hayatında başarılı olmanın yollarını arıyor. Peki uzun vadede başarılı olmak için neler yapılması gerekiyor? Microsoft'un Ceo'su Satya Nadella, bir işte başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. İşte detaylar...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Kapalıçarşı'daki restorasyon Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul'un simge yapılarından biri olan Kapalıçarşı'da geçtiğimiz sene başlayan restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, “Kapalıçarşı'da haziran ayında çalışmalar bitmiş olacak” diye konuştu.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mardin Midyat'taki tarihi çarşı restore ediliyor!

Mardin Midyat Belediyesi, Sokak Sağlıklaştırması ve Restorasyon Çalışması kapsamında ilçe içerisinde yer alan 500 yıllık tarihi çarşıyı restore ediliyor. 

Mardin'deki tarihi Süryani Çarşısı restore edilecek!

Mardin'de 17. yüzyılda inşa edilen Süryani Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları en kısa süre içerisinde başlayacak.

Uzun Çarşı restorasyon çalışmaları Haberi

Uzun Çarşı restorasyon çalışmaları

MECLİS TOPLANTISI

Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda tarihi adadaki imalat çalışmalarının Mart başı veya 15’i gibi başlatılacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, bölgede restorasyon çalışması yapacaklarını, sonuç almaları halinde ise çarşının bütünü için harekete geçeceklerini söyledi.

BEKLENEN SORU

Toplantı sonrası değerlendirmelerini aldığımız Başkan Zeki Toçoğlu, projede merakla beklenen o sorunun cevabını da verdi. Kamuoyunda bir süredir tarihi adada yer alan ruhsatlı 3 katlı binaların akıbeti konuşuluyordu. Gazetemize yaptığı açıklamada bu yapılar ile ilgili atılacak adımları özetleyen Başkan Toçoğlu, ruhsatlı olan 3 katlıların projede yer alacağını kaydetti.

RUHSATLI 3 KATLILAR

Başkan Toçoğlu, “Bu proje tüm aktörlerin mutabakatı neticesinde ortaya çıkmış bir çalışma özelliği taşıyor.

Bunun altını çiziyorum. İfade ettiğimiz gibi aldığımız talepler içerisinde ruhsatlı olan 3 katlı yapılar...