15 / 05 / 2024

uzunçiftlik projeleri

uzunçiftlik projeleri

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı.

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Kocaeli Hasanpaşa Mahalle Konağı açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının açılışlarına Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasanpaşa Mahalle Konağı ile başlandı.

Ali Ağaoğlu, Çiftlik Adası'nı satın aldı!

Ali Ağaoğlu, ada sahibi ünlüler arasına katıldı. İşadamı, yazın çıktığı tekne turları sırasında görüp beğendiği Çiftlik Adası’nı uzun pazarlıklar sonucunda satın aldı.

Türk akımı projesi askıya mı alınacak?

SETA Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, Rusya ile sorunun derinleşmesi durumunda, Akkuyu nükleer santrali ve Türk akımı gibi uzun vadeli projeleri askıya alması da ihtimal dahilinde bulunmuyor." dedi.

Kartepe Hasanpaşa Konağı'nda sona gelindi!

Kartepelileri sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturma hedefinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının ikincisi Uzunçiftlik Mahallesi’ndeki Hasanpaşa Mahalle Konağı tamamlanmak üzere.

Kartepe Hasanpaşa Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının ikincisi Uzunçiftlik Mahallesi'ndeki Hasanpaşa Mahalle Konağı tamamlanmak üzere.

Ereğli'de meydan ve kampüs projeleri görücüye çıktı!

Ereğli kamuoyunda uzun süredir yakından takip edilen kent meydanı ve Üniversite Kampüs alanı projeleri için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Naturalm Çiftlik Evleri projesi!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor

Naturalm Çiftlik Evleri yemyeşil bir hayat vaat ediyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Kocaeli Uzunçiftlik'e 3,7 kilometrelik altyapı yatırımı!

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı.

Kocaeli Körfez Tütünçiftlik Sahili gündeme taşındı!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, uzun zamandır tartışma konusu olan ve bölge sakinlerinin şikayetlerine konu olan Körfez Tütünçiftlik Sahili'nde Yarış Pisti olarak kullanılan rekreasyon alanını Meclis gündemine taşıdı.

Tarkan Şirince'den çiftlik aldı!

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

uzunçiftlik projeleri Haberi

uzunçiftlik projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı. Kasım ayında tamamlanacak proje, 2.2. milyon TL’ye mal olacak



3 MAHALLEDE YAŞANAN SIKINTI GİDERİLECEK


Artan yerleşim alanları ile birlikte ekonomik ömrünü tamamlayan ve altyapısı yetersiz kalan Uzunçiftlik bölgesindeki 3 mahallede özellikle yüzey sularından dolayı sıkıntı yaşanıyordu. İSU Genel Müdürlüğü, bölgeyi sağlıklı, modern altyapıya kavuşturmak ve yüzey sularını toplamak için proje hazırladı.





YAĞMURSUYU, KANALİZASYON HATTI VE DERE İSLAHI YAPILACAK


Bir süre önce başlanılan dere ıslahı ile yağmursuyu hattı boru döşeme çalışmalarının sürdüğü çalışmalarda Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerinde, çeşitli çaplarda borular kullanılarak, 2100 metre yağmursuyu ve 600 metre kanalizasyon hattı ile 1000...