05 / 05 / 2024

uzungöl kaçak mı

uzungöl kaçak mı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi'ne yazı gönderdi. Vali Öz gönderdiği yazıda, artık belediyelerin gerekeni yapmasını beklediklerini söyledi. Öz 'Celil Öz Uzungöl'de kaçak yapıları yıkın' dedi.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

'Kaçak partiler' lüks villalara talebi artırdı!

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

uzungöl kaçak mı Haberi

uzungöl kaçak mı

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz Uzungöl'de imara ve ruhsata aykırı yapıların tespit edilip yıkılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi'ne yazı gönderdi. 

Vali Öz gönderdiği yazıda, artık belediyelerin gerekeni yapmasını beklediklerini söyledi. 

Uzungöl'de koruma amaçlı imar planının uzun bir süreçten sonra yürürlüğe girdiğini ifade eden Öz, "Bunun uygulamasına başladık. Ancak bu süreçte koruma amaçlı imar planı öncesi, planın yargıda iptal edilmesi, yenisinin hazırlanması sürecinde orada bir dizi yapılaşma oldu. Bu yapılaşmaların bir kısmı özel mülk alanında bulunuyor. Biz hem büyükşehir hem de Çaykara belediyelerine imara ve ruhsata aykırı yapıların tespit edilip yıkılmasıyla ilgili yazımızı yazdık" dedi. 


Sabah...