02 / 05 / 2024

Vadişehir adres

Vadişehir adres

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Konutların yanı sıra ticari birimlerin de yer aldığı proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir diye yazılır Vadişehir diye okunur!

Başakşehir'de yükselen Vadişehir projesinde fiyatlar 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Başakşehir projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Vadişehir projesi Nisan 2017'de tamamlanıyor...

Vadişehir fiyat listesi!

Vadişehir fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL 'den başlangıç gösteriyor. Toplam 650 konuttan oluşan projede dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Vadişehir daire fiyatları!

Vadişehir daire fiyatları metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.

Vadişehir Başakşehir teslim tarihi!

Vadişehir Başakşehir teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak planlandı. Daire alanlarının 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değiştiği projede dairelrer 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Vadişehir Evleri Bahçeşehir satış ofisi!

Vadişehir Evleri Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Daire alanlarının 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değiştiği projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Başakşehir Vadişehir daire fiyatları!

Başakşehir Vadişehir daire fiyatları metrekare birim kapsamında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 50 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı!

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları!

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri satışta!

Ön talep süreci sona eren Vadişehir Başakşehir Evleri satışta. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi metrekare bazında hesaplanıyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar!

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar kapsamında konutların metrekaresi 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Başakşehir Vadişehir satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 850 TL!

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in en yeni projesi Vadişehir satışa çıktı. Lansman dönemine özel fiyatların metrekaresi 2.850 TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Vadişehir iletişim bilgileri!

Bahçeşehir Vadişehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.

Vadişehir Evleri satış günü bugün!

Vadişehir Evleri satış günü bugün gerçekleşecek. 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasının bulunduğu projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Vadişehir adres Haberi

Vadişehir adres

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları kapsamında fırsatlar devam ediyor. Arsa alanının büyüklüğü 50 bin metrekare olarak belirlenen projede 650 konut ve 60 ticari birim yer alıyor. 


Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Vadişehir Residence'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Proje 550 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. 


Irmak Group, Bordo Yapı, Çolakoğlu Group ve İntes Yapı imzası taşıyan Vadişehir Konutları İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Projede fiyatlar 496 bin TL'den başlıyor. 


Vadişehir Başakşehir Evleri çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, sauna, fitness center, yüzme havuzu, koşu alanları, Türk hamamı, kreş, hobi odası gibi sosyal olanaklara sahip. 


Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları!

Banka kredisi kullanılabilen Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Vadişehir adres:...