29 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Beyaz eşya satışlarında toparlanma! Satışlar yüzde 9 arttı!

Türkiye'de yükselen enflasyona bağlı olarak beyaz eşya fiyatlarında artışlar devam ediyor. Buna karşın evlerin vazgeçilmez ürünlerinin satışlarında azalma olmadı. TÜRKBESD verilerine göre beyaz eşya satışları Ekim'de yüzde 9 arttı.

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

E-Ticarette satışlar rekorlar kırmaya devam ediyor!

E-ticaret, satış rekorları kırmaya devam ediyor. Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, online ticarete yatırım yapan şirketlerin cirosunu katladığını belirtirken, e-ticarette B2B tarafının en çok büyüyen alan olmasının dikkat çektiğini bildirdi. İşte haberin devamı...

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik gelişme! İşte detaylar!

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte merak edilen detaylar!

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Marina Ankara'nın bahçe katları satışa çıktı!

Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları 0.99 faiz oranı ve 84 ay taksitle satışa çıktı.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Konut kredi faiz oranları düştükçe kredili satışlar artıyor!

Konut kredisi faiz oranlarının düşmeye başlaması ile konut satışlarında bekleyen taleplerde patlama yaşandı. Kredili konut satışları geçen seneye oranla Kasım ayında yüzde 724 arttı. 

Dekar Kıyıbahçe fiyat listesi!

Dekar Kıyıbahçe'de satışlar başladı. Projede alanları 141 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Dekar Kıyıbahçe fiyat listesi....

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı Haberi

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı

Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen alanlara sahip. İnşaat çalışmalarının başladığı projede 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında bulunuyor.  


Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. Toplam 60 adet ticari ünitenin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 


Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı....