29 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir inşaat alanı

Vadişehir Başakşehir inşaat alanı

Başakşehir'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, İntes ve Bordo İnşaat ortaklığında geçen hafta hayata geçirilen Vadişehir projesi, 2+1 ile 4+1 konak tipi örnek dairenin de görücüye çıktığı projenin satış ofisi hafta boyunca adeta dolup taştı.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Süleyman Demir tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe bomba gelişme! Maliyetler artınca, ihale iptalleri başladı! Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından her senenin başında tespit edilen birim fiyatlar kamuda pek çok ihalede iptalleri getirdi. Çünkü Bakanlığın ve piyasanın arasındaki fiyatlarda makas açıldı. Peki inşaat malzemeleri fiyatları ne kadar arttı? Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Vadişehir Başakşehir inşaat alanı Haberi

Vadişehir Başakşehir inşaat alanı

Başakşehir'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, İntes ve Bordo İnşaat ortaklığında geçen hafta hayata geçirilen Vadişehir projesi, 2+1 ile 4+1 konak tipi örnek dairenin de görücüye çıktığı projenin satış ofisi hafta boyunca adeta dolup taştı. 200 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 10 farklı daire tipinde 650 konut ve 60 cadde mağazasından oluşan proje; Başakşehir 1. Etabın yanı başında, metro durağına yürüme mesafesinde, Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Okulu'na komşu konumda yükseliyor. 


Örnek dairesinin de hazır olduğu Vadişehir projesinin satış ofisinde Mehmet Canıtatlı'nın sorularını cevaplandıran projenin büyük ortaklarından Irmak Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül. 'Burası hem oturum hem de yatırım için gelenler kadar İstanbul'un yakın gelecekte en çok kazandıran adreslerinden birisi olacak dedi. 


Aile odaklı projenin ön talep döneminin başarılı geçtiğini vurgulayan Akgül...