29 / 04 / 2024

vahap küçük avm

vahap küçük avm

LC Waikiki'nin patronu Vahap Küçük'ün başarılarını öven Hüsnü Özyeğin, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'de hazır merdivenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım" dedi.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

Susurluk'ta 18.9 milyon TL'ye icradan satılık AVM!

T.C. Susurluk İcra Dairesi, Balıkesir ili, Susurluk ilçesi, Sultançayırı Mahallesi, 959 parselde yer alan outlet AVM'yi 18 milyon 96 bin 242 TL'ye satıyor...

Büyük AVM’ler bankaların olabilir!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaş, "Toplam borcumuz 13 milyar dolar civarında. Kredilerimizi 1 yıllık faizsiz ertelesinler. Geçecekse bankaların eline büyük AVM’ler geçecek" dedi.

Şimdi açık AVM'ler ve outlet'ler moda!

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

AVM'ler tarih mi oluyor?

GYODER Çözüm Platformu toplantısında önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Pandemide alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki yerini gördük. AVM'ler sağlık yapılarına eğitim yapılarına dönüşecek gibi düşüncelerin yanlış olduğunu gördük" dedi.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler geliyor!

Avi Alkaş, "Türkiye’de bu koşullarda artık kolay kolay AVM yapılamaz" diyor. Alkaş, ofis şirketlerinin ‘Benim 5-7 bin metrekare alanım var. Bunun yarısını kullanacağım. Önümüzdeki 6-8 ay siz bunun kalan yarısını işletir misiniz’ şeklinde taleplerinin olduğunu söylüyor...

İran'ın en büyük AVM'si 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü!

İran'da ülkenin en büyük AVM'si koronavirüsle mücadele kapsamına dahil edilerek, 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü. Hastanede sadece koronavirüs hastaları tedavi edilecek...

Her yıl AVM'lerin yüzde 10'u elenecek!

Erkek giyim markası Kiğılı’nını patronu ve sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, "Perakende sektöründe yaşanan bugünkü duruma bakılırsa, Türkiye'de artık AVM açılmaması gerektiğini düşünüyorum. AVM'lerin her yıl yüzde 5 ile 10'unun eleneceğini düşünüyorum" dedi...

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

vahap küçük avm Haberi

vahap küçük avm

PERAKENDE gayrimenkul sektöründeki kariyerine devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş anısına, JLL Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi İstanbul'da tanıtıldı. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın oğlu olan Alp Alkaş'ın adını taşıyan merkezin tanıtımından önce LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük liderliğinde "Özel Dönemlerde Özgün Yönetim-LCW Bir Başarı Öyküsü" başlıklı bir ders yapıldı. 


Küçük'e iş tecrübelerini paylaştığı için teşekkür eden Fiba Holding ve Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin'in, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'ye giderek orta alandaki hazır merpenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam hem Avi'ye hem Vahap'a danışacağım mutlaka" demesi katılımcıları güldürdü. 

Özyeğin. Küçük'ün yakında Avi Alkaş'ın işini elinden alabileceği esprisini de...