01 / 05 / 2024

Vakıf GYO Sürdürülebilirlik raporu

Vakıf GYO Sürdürülebilirlik raporu

Vakıf GYO'nun SPK tarafından yayınlanan Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan "2020 Yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu" yayınlandı. 

Akfen GYO BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil oluyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), harekete geçti. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme taahhüdünü benimseyen Akfen GYO, BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olmaya hazırlanıyor.

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Sürdürülebilir gayrimenkule talep arttı!

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Vakıf GYO kayıtlı sermaye tavanını 750 milyon TL artıracak!

Vakıf GYO'nun 11 Şubat 2022 tarihli toplantısında, kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar TL'den 1 milyar 750 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verilmişti. Şirketin, SPK'ya yaptığı sermaye artırımı başvurusu uygun görüldü. 

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO'da Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Melek Melis Taşkanal 5 Ocak 2022 arihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Vakıf GYO Sürdürülebilirlik raporu Haberi

Vakıf GYO Sürdürülebilirlik raporu

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Vakıf GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan "2020 Yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu" yayınlandı. 
 
Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan "2020 Yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu" ektedir.

Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu için