06 / 05 / 2024

Vakıfbank sakarya 1.osb satılık fabrika

Vakıfbank sakarya 1.osb satılık fabrika

Vakıfbank, Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 10 gayrimenkulu satışa çıkardı. Fabrika ve sanayi imarlı taşınmazların satışı tek tek ve topluca yapılabilecek.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.

Vakıfbank KPSS'siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

Vakıfbank tarafından, KPSS'siz 1.985 memur alımı yapılıyor. Peki Vakıfbank KPSS'siz memur alımına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan 3 bin 900 TL taksitle satılık 2+1 daire!

Vakıfbank,  240 bin TL'ye 2+1 daire fırsatı sunuyor! Döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler zorlanırken, Vakıfbank'ın uygun ödeme koşulları ve düşük faizli konut kredileri umut ışığı oluşturuyor. 

Son dakika: Bu sefer TOKİ değil Vakıfbank müjdeyi verdi! Aylık 5.175 TL taksitle 4+1 ev!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, 4+1 bir ev satışa çıkardı. Bankanın satışa sunduğu bu eve aylık 5.175 TL taksitle  sahip olabilirsiniz. İşte ayrınıtlar...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Bu parayı sadece Vakıfbank Worldcard müşterileri alacak! Tamı tamına 1.200 TL hediye!

Vakıfbank, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında 1.200 TL hediye edecek olan Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank'tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Vakıfbank, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli Mobil Temassız Ödeme kampanyasıyla müşterilerine her 200 TL alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan kazandırıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank müjdeyi verdi! Bir sözünüze 1.200 TL'ye varan indirim! Başvuran hemen yararlanacak!

Vakıfbank "Sözünle kazan" kampanyasını duyurdu. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte kampanyanın tüm detayları...

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıbank, 3+1 daireler için düzenlediği kampanya ile uygun fiyatlar sunuyor. Sadece 335 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün. Detaylı bilgi için Vakıbank'ın resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.

Vakıfbank'tan düşük faizli kredi fırsatı!

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olanlar için onay süresi dakikalar içinde olan bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kredi faiz oranı yüzde 1,57 ile özel bankalara kıyasla oldukça düşük.

Vakıfbank sakarya 1.osb satılık fabrika Haberi

Vakıfbank sakarya 1.osb satılık fabrika

Sakarya ili, Arifiye ilçesi, Hanlıköy Mahallesi, Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 10 gayrimenkul Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Taşınmazlar fabrika ve sanayi imarlıdır.


1995 yılında inşaatı başlayan ve 1997 yılında tamamalanan Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 10 gayrimenkulun satışı tek tek ya da topluca yapılabilecektir.


D-650 Eskişehir - Sakarya yolu ve Ankara - İstanbul TEM Otoyolu'na cepheli taşınmazlar Sakarya Nehri'ne yakın bir mesafede konumlandırılmaktadır. Taşınmazların bulunduğu OSB'de doğalgaz, asfaltlama, hızlı internet dahil tüm altyapı işlemleri 2005 yılında tamamlanmıştır.


Vakıfbank'ın satışa çıkardığı 10 gayrimenkul;







Satışa ilişkin detayları görüşmek isteyen ilgililer Vakıfbank şubelerinden aşağıdaki irtibat numaralarından randevu alabilir.

Tel: 0212 316 73 75

Fax: 0212 316 71 89/90

Meryem Kurtuldu/...