28 / 04 / 2024

Vakıfbank KPSS'siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

Vakıfbank KPSS'siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

Vakıfbank tarafından, KPSS'siz 1.985 memur alımı yapılıyor. Peki Vakıfbank KPSS'siz memur alımına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...



Vakıfbank tarafından, KPSS'siz personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler, son dakika Vakıfbank KPSS'siz personel alımı ile ilgili detayları araştırıyor. 

Vakıfbank KPSS'siz 1.985 memur alımı için başvurular 17 Ekim tarihinde başladı. 

Başvuru yapmak isteyenler, başvuruların hangi siteden yapılacağını ve son başvuru tarihini merak ediyor. Vakıfbank KPSS'siz memur alımı ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. 

Vakıfbank KPSS siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vakıfbank KPSS'siz personel alımı için başvurular 1 Kasım 2023 tarihinde bitecek. 

Aktarılan detaylarda, Vakıfbank KPSS'siz memur alımı için başvuruların yalnızca  Ankara  Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi https://semsinav.ankara.edu.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirileceği ifade edildi. 

Vakıfbank memur alımı kapsamında gerçekleştirilecek sınav için 200 Türk Lirası ödeme yapılması gerekiyor. Söz konusu sınav, 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Bankaya, KPSS şartsız; BT müfettiş yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. 

Peki VakıfBank KPSS'siz 1985 memur alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

Vakıfbank KPSS siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

VAKIFBANK KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI SINAVI HANGİ ŞEHİRLERDE OLACAK?

VakıfBank memur alımı sınavı Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak şehirlerinde aynı anda yapılacak. 

Vakıfbank KPSS siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

VAKIFBANK KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER? 

1. T.C. vatandaşı olması. 

2. 01.01.1993 tarihinde ve sonrasında doğmuş olunması. 

3. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı ünvanı için ikamet koşulu aranıyor. 

Gerçekleştirilecek mülakat sonucunda başarılı olan adayların atandıkları görev yerinde en az 5 sene görev yapma zorunluluğu bulunuyor. 

4. Kamu hizmetinden yasaklı olmamak.

5. Herhangi bir suç sebebiyle hapis cezası almamış olmak. (Cezanın ertelenmesi, hükmün açıklanmasının geri bırakılması, paraya çevrilmiş olması ya da af almış olması durumları da dahil)

6. Daha önce bankanın işe alımla ilgili sınavlarından birine katılmış olup mülakat aşamasında başarısız olmamış olunması.

Daha önce, Müfettiş Yardımcılığı/BT Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavını kazanarak Müfettiş Yardımcılığı/BT Müfettiş Yardımcılığı mülakatının ardından Bankanın herhangi bir biriminde görevlendirilenler sınava kabul edilmeyecek. Diğer unvanlarda ise mülakatta başarılı olmasına karşın göreve başlamayanlar ya da başvurduğu unvandan farklı bir unvanda görevlendirilenler de sınava alınmayacak. 

7. Bankada çalışırken herhangi bir sebeple ilişiğinin kesilmemiş olması. 

İstanbullular dikkat! 24 Ekim 2023 Salı günü bu yollar kapalı olacak

Kimler emlak vergisinden muaf? Emekli emlak vergisi muafiyeti şartları neler? İşte 2023 emlak vergisi muafiyeti

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 


 


Geri Dön