06 / 05 / 2024

VakıfBank spor tesisi

VakıfBank spor tesisi

VakıfBank, Bağlarbaşı'nda yapımı süren ve 2016'da hizmete girmesi beklenen muhteşem tesisle yıllardır yaptığı büyük yatırımı taçlandırmaya hazırlanıyor.

Vakıfbank'ın yeni spor salonu açıldı!

Vakıfbank'ın yeni spor salonu düzenlenen törenle açıldı. Üsküdar'da yapılan açılışa Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Ankara Keçiören'e yeni bir spor tesisi yapılıyor!

Keçiören'e yeni bir spor tesisi daha kazandırılıyor. 19 milyon TL'ye mal olacak dev tesis 19 Mayıs 2017'de tamamlanacak.

Vakıfbank'tan Sakarya 1. OSB'de satılık 10 gayrimenkul!

Vakıfbank, Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 10 gayrimenkulu satışa çıkardı. Fabrika ve sanayi imarlı taşınmazların satışı tek tek ve topluca yapılabilecek.

Adana Yüreğir'de Doğankent spor tesisi tamamlandı!

'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' projesini tüm hızıyla sürdüren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Doğankent'e spor tesisi kazandırdı.

Sakarya Akyazı Spor Tesisi Projesi son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu Saraycık'a modern spor tesisi inşa edildi!

Amatör spor branşlarına yaptığı yatırımlarla birçok sportif faaliyeti destekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Saraycık Mahallesi’ne modern bir spor tesisi kazandırdı.

Mersin Erdemli'de yeni bir spor tesisi yapılacak!

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erdemli'ye bağlı Kayacı Mahallesi'nde 17 bin 230 metrekarelik alanın spor tesisi yapılması amacı ile tahsis çalışması başlattı.

Mersin Erdemli'de yeni bir spor tesisi yapılacak!

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erdemli'ye bağlı Kayacı Mahallesi'nde 17 bin 230 metrekarelik alanın spor tesisi yapılması amacı ile tahsis çalışması başlattı.

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atakan Alaftargil ve Selami Alaftargil ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Karaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Kızılcabölüklülere söz verdiği Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı, açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Akyazı Spor Tesisi’nin temeli bugün atılıyor!

Akyazı Spor Tesisi’nin bugün temelinin atılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimiz için neyin sözünü verdiysek bir bir hayata geçiriyoruz. Akyazı Spor Tesisi şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Akyazı Spor Tesisi Projesi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde önemli yatırımları hayata geçirdik. Son olarak ihalesini gerçekleştirdiğimiz Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde de çalışmalarımız başladı. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yüreğir Doğankent Mahallesi'ndeki spor tesisi inşaatı devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, Doğankent Mahallesinde yapımı süren spor tesisi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Çelikcan, mahallelere yaptıkları spor tesisleri ile gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirdiklerini söyledi.

VakıfBank spor tesisi Haberi

VakıfBank spor tesisi


VakıfBank, Bağlarbaşı'nda yapımı süren ve 2016'da hizmete girmesi beklenen muhteşem tesisle yıllardır yaptığı büyük yatırımı taçlandırmaya hazırlanıyor. Türk sporuna, özellikle voleybola yaptığı yatırımlarla bu alanda öncü kurumlardan olan VakıfBank'ın adını taşıyan spor sarayının inşası hızla sürüyor. Bağlarbaşı'nda yapımı süren komplekste hafriyat ve kazı işlemleri bitti. 40 milyon liranın üzerinde bir yatırımla VakıfBank tarafından Türk sporunun kullanımına sunulacak olan 33 bin 300 metrekare alana sahip spor salonu, Ağustos 2016'da hizmete girecek. Dokuz kat olarak inşa edilen VakıfBank Spor Sarayı, başta voleybol olmak üzere tüm salon sporları, yüzme, cimnastik, masa tenisi ve dövüş sporlarında faaliyet gösteren takım ve sporculara ev sahipliği yapacak. Salonun kullanım ömrü ise en az 25 yıl olarak planlandı. VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2016-2017 sezonundan itibaren Türkiye Ligi...