05 / 07 / 2024

Vakko\'nun arazisi

Vakko\'nun arazisi

Akkom şirketinin 56 milyon dolara satın aldığı Vakko'nun arazisine 70 metrelik alışveriş kulesi dikilecek

Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında?

Vakko'nun yönetim kurulu başkanlığını yapan Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında? İşte Cem Hakko'nun hayatı...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu'nun arazisi meclis gündeminde!

Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu'nun yıkılan binasının arazisinin kullanım şekli meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu'nun yıkılan binasının arazisi TBMM'de!

Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu'nun yıkılan binasının arazisinin kullanım şekli meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

60 milyon metrekare Hazine arazisi yatırımcılara tahsis edilecek!

60 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisi 3 yıllığına yatırımcıya tahsis edilecek. Tahsis edilen arazi Monako'nun 30 katı büyüklüğünde. 

Bodrum Halikarnas Disko'nun arazisi satışa çıkarıldı!

38 yıldır eğlence sektöründe hizmet veren, dünyanın farklı yerlerinden birçok ünlüyü ağırlayan Halikarnas Disko’ geçen yıl yıkılmıştı. Yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisi satışa sunuldu. Aktaş ver Gölcüklü ailelerine ait olan arsa, 35 milyon dolara satışa çıkarılacak....

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi DAP'ın oldu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Yapı'nın oldu...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi yarın sahibini bulacak!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi yarın sahibini bulacak...

AND Frekans nerede? İşte lokasyon!

AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde hayata geçirilecek AND Frekans projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

2B arazisi başvuruları ne zaman sona erecek?

2B arazileri için başvuru dönemi geçtiğimiz Ekim ayında Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar ile uzatılmıştı. Peki, 2B arazisi başvuruları ne zaman sona erecek?

İBB'nin Lunapark Gazinosu arazisini alması yargıya taşındı!

İBB Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Vatan Caddesi üzerinde yer alan Lunapark Gazinosu'nun arazisi 370 milyon TL bedelle İBB tarafından alınmasını değerlendirdi. Konu yargıya taşındı.

İBB, Lunapark Gazinosu'nun arazisini aldı!

İBB'nin satın almak istediği arazilerle ilgili teklif oybirliğiyle kabul edildi. Araziler içinde en dikkat çekici olan Lunapark Gazinosu'nun arazisi.

Vakko\'nun arazisi Haberi

Vakko\'nun arazisi

Merter'de bulunan ve 2 yıl önce Colins'in sahibi Nurettin Eroğlu'nun da ortak olduğu Akkom şirketinin 56 milyon dolara satın aldığı Vakko'nun arazisine 70 metrelik alışveriş kulesi dikilecek. Arazi ile ilgili belediyeye başvuran şirket "Şehir içinde kalan arazide 5 kat yükseklik, mimari olarak sağlıklı ve estetik çözümler üretilmesini engelliyor. Bu nedenle yükseklik serbest olsun" dedi. Meclis ise "70 metrelik kule dikebilirsin" onayı verdi.

Dünyaca ünlü giyim markası Vakko'nun, Merter'de bulunan fabrika binasının yerine 70 metrelik kule dikilecek. Önceki planlarda "ticaret hizmet ve konut alanında" bulunan arazide yapılan plan tadilatı ile konut alanı imarı kaldırıldı. Arazi tamamen ticaret hizmet alanına alındı. Böylece araziye 54 bin metrekare, 70 metre yüksekliğinde alışveriş merkezi ve rezidans kulesi yapılmasının önü de açıldı.

"ESTETİK OLMASI İÇİN YÜKSEK OLMASI...