20 / 05 / 2024

vale kazasını araç sigortasından çıkarıyor

vale kazasını araç sigortasından çıkarıyor

Türkiye 'de resmi vale sektörünün yüzde 70'i AVM 'lerde, yüzde 20'si, restoranlarda, yüzde 10 'u otellerde servis verirken, bu oranlar sahil kesimlerinde tersine dönüyor.

Range Rover Nisan 2024 fiyatları ne kadar? Land Rover fiyat listesi! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 

Land Rover'ın araç modellerinin fiyatları tek tek açıklandı. Peki Range Rover Nisan 2024 fiyatları ne kadar? İşte Land Rover fiyat listesi...

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Milyonlarca çalışana son dakika şoku! Şimdi bu rakama bakın! 

Milyonlarca çalışan merakla asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. Peki asgari ücrete ara zam olacak mı? İşte ayrıntılar...

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Yüzde 8’lik fiyat düşüşü ikinci el araç alımlarını avantaja çevirdi!

VavaCars’ın araştırmasına göre ikinci el araç fiyat artışları, iki yılın ardından eylül ayında düştü. Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, ilan sitelerindeki yüksek liste fiyatlarına rağmen gerçek piyasalardaki ikinci el araç fiyatlarının yüzde 8 gerilediğini söyledi.

Araç sahipleri hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de sürpriz karar! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Benzin, motorin ve LPG’ye peş peşe gelen zamların ardından araç sahipleri uygun fiyata akaryakıt almak için bankaların kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, Yapı Kredi’nin düzenlediği akaryakıt kampanyası büyük dikkat çekti.

Asgari ücretli çalışanlar hemen bakın! Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca çalışan merakla 'Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki asgari ücrete bu yıl ara zam olacak mı? 

Otomotiv satışlarında rekor kırıldı! Mart ayında 103 bini aşkın araç satışı gerçekleşti!

Mart ayında otomobil ve hafif ticari araç satış adedi 103 bini aştı. Böylece önceki yılların aynı ayları arasında en yüksek satış adedine ulaşılarak rekor kırıldı. 

6 şehirde eğitime kar nedeni ile bir gün ara verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk hava etkili oluyor ve hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Birçok ilde kar yağışı görülüyor ve kar yağışının etkisiyle eğitim ve öğretime 30 Mart'ta bir gün ara verildiği açıklandı. İşte tatil olan iller...

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Eğitime bir gün ara verildi! Pazartesi okullar açık mı? Son dakika

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar dikkat! Yarın Şanlıurfa'da etkili olması beklenen şiddetli yağışlar sebebiyle, kent merkezinde eğitim ve öğretime ara verildi. İşte ayrıntılar...

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Yabancıya konut satışının sakıncaları araştırılsın önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!

İYİ Parti’nin yabancıya konut ve toprak satışının sebep olduğu sakıncaların araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

vale kazasını araç sigortasından çıkarıyor Haberi

vale kazasını araç sigortasından çıkarıyor

AVM'lerde hizmet veren bazı vale şirketlerinin kendi yaptıkları kazanın masrafını aracın sigortasından karşılatma şartı, tüketiciyi isyan ettirdi. Sektör temsilcileri valelerin denetlenmesi gerektiğine dikkat çekerek işverenleri uyardı 


Vale hizmeti veren şirketlerin hızla artmasıyla gündeme gelen uygulama farklılıkları şikayet konusu oldu. Bazı firmaların, kendi çalışanlarının yaptığı kazalarda oluşacak hasarın, aracın sigortası tarafından karşılanmasını dayatması tüketiciyi isyan ettirdi. 


Türkiye'de vale sektörünün yüzde 70 oranında alışveriş merkezlerinde (AVM) hizmet verir hale geldiğini belirten Port Vale Genel Müdürü Şeref Tufan, sektörü denetleyecek bir kurum gerektiğine dikkat çekti. 

"Bunun için yasal düzenlemeler ve zorlaştırıcı yaptırımlar olmalı" diyen Tufan, "Mevcut sistemde 2 arkadaş karar alıp çok kolay şartlarda ve sigortasız valecilik yapabiliyorlar. Kurumlar da sigorta poliçesi istemeye gerek görmeden kendileriyle çalışabiliyor" şeklinde konuştu. 

Valenin sebep olduğu kazaların, şirketin sigortası tarafından...