02 / 05 / 2024

Van AVM son durum

Van AVM son durum

Global Yatırım Holding'in Van'a 50 milyon dolar bedelle yaptığı Van Alışveriş Merkezi 24 Kasım'da açılıyor. Proje Avrupa'dan 2 ödülle döndü.

Van AVM'ye Avrupa'dan 2 ödül!

Van'a Global Yatırım Holding'in 50 milyon dolar maliyetle yapımına başladığı Van Alışveriş Merkezi projesi, Avurapa'da 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri sonuçlarına göre "mimari ve proje geliştirme" kategorilerinde iki ödül kazandı.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van 4 şiddetinde yine sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! 

AFAD tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Van'ın Başkale ilçesine 77 kilometre mesafede deprem olduğu bildirildi. Van yine sallandı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Van'da 4 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi olarak açıklanan son dakika verilerine göre, Van'ın Tuşba ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem çevre illerde de hissedildi.

Son Dakika Van'da korkutan deprem! Az önce Van'da deprem oldu!

Son dakika gelen bilgilere göre Van'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Fiat Ducato Van'a 25 bin liralık son dakika indirimi geldi! İşte Ducato Van 25 Aralık 2022 fiyat listesi!

Fiat Ducato Van'a 25 bin liralık son dakika indirimi geldi. Peki Fiat Ducato Van'ın Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Ducato Van 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Peugeot Van Rifter'da 2022'nin son kampanyası! Yüzde 0 faiz imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Peugeot Partner Van Rifter, Yüzde 0 faiz fırsatı ile 2022'nin son kampanyasını sunuyor. Aracını yenilemek isteyenler Bu fırsatı kaçırmasın.  Peki Peugeot Partner Van Rifter fiyatı ve kredi seçenekleri nedir?   

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Van AVM son durum Haberi

Van AVM son durum

Global Yatırım Holding'in Van'da 50 milyon dolar maliyetle yapımına başladığı Van Alışveriş Merkezi projesi 24 Kasım'da açılıyor. Proje Avrupa'da 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri sonuçlarına göre 'mimari ve proje geliştirme' kategorilerinde iki ödül kazandı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel, "Van halkına, uluslararası arenada kendini kanıtlamış bir proje ile ilk alışveriş merkezini kazandıracak olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.


Global Yatırım Holding için büyük başarı olduğunu da belirten Bensel, "Van AVM projemiz ile yenilikçi ve alanında öne çıkan projelerin değerlendirildiği Uluslararası Emlak Ödülleri'de iki ödül birden kazanmak bizim için çok gurur verici" diye...