03 / 05 / 2024

Van depremi kaç şiddetinde

Van depremi kaç şiddetinde

Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 15.58'de merkez üssü Gevaş ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Yeni Renault Kangoo, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi için gereken enerji henüz birikmemiş olabilir!'

Olası İstanbul depremine ilişkin uzman isimlerden peş peşe açıklama geliyor. Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi başka bahara mı?' başlığı altında olası depremi değerlendirdi...

Prof. Dr. Ahmet Ercan Van depremi için tarih vererek yapılması gerekenleri açıkladı! Bu yapılar çok yorgun...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın, gelecekte olası bir depreme hazırlıklı olması gerektiğini söyleyerek, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika depremi! Hangi borsada fiyatlar kaç TL? Rakamlar tek tek açıklandı!

Geçtiğimiz hafta tarım emtia grubundaki ürünlerde sert artışlar yaşandı. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 19 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG alacaklar şimdi bakın! Akaryakıtta yeni hafta depremi! Benzin, motorin, LPG bugün kaç TL? 

Milyonlarca sürücü benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yeni zam ya da indirim olup olmadığını merakla araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG bugün kaç TL? İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 25 Eylül 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında zam depremi! Kimin maaşı kaç TL? Şimdi rakamlara bakın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar, maaşlarının kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı zamlı rakamları tek tek açıklandı. İşte merak edilen o rakamlar...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika depremi! Benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Sürücüler şimdi bakın!

Benzin ve motorin litre fiyatları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki bugün benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte 24 Ağustos 2023 fiyat listesi..

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Van depremi, zemini kötü olan alanlara doğru büyümeyi azalttı!

Van'da, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi akademisyenleri tarafından 1988-2018 yılları arasına ait uydu görüntüleri üzerinden gerçekleştirilen incelemede, Van depreminden sonra zemini kötü olan alanlara doğru büyümenin azaldığı belirlendi.

Peugeot Partner Van ne kadar? Ticari Partner Van kaç TL? İşte temmuz fiyat listesi...

Peugeot'un Partner Van'ın Temmuz 2023 fiyatları belli oldu. Peki, Peugeot Partner Van ne kadar, 100 km ne kadar yakıyor, özellikleri neler? İşte tüm detaylar...

Beklenen büyük Marmara depremi için ezber bozan açıklama! 6.5 büyüklüğünde risk var! Uzman isimden Kumburgaz açıklaması!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, gözler yeniden Marmara'ya çevrildi. Peki beklenen İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? Nereleri etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Van depremi kaç şiddetinde Haberi

Van depremi kaç şiddetinde

Van'ın Gevaş ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 15.58'de merkez üssü Gevaş ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.


Yerin 15,82 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, il merkezi ile çevre yerleşimlerde de hissedildi. 


Kısa süreli paniğe neden olan depremde, herhangi bir hasar ya da can kaybı yaşanmadığı...