11 / 05 / 2024

van eski hizmet binası

van eski hizmet binası

Van Büyükşehir Belediyesi, eski hizmet binasının yıkımı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İşte Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan o açıklama;

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Yozgat Belediyesi'nin eski binası yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi’ne ait eski hizmet binası için çalışmalara başlandu. Binanın yıkılması sonrasında alana nasıl bir proje uygulanacağı merak ediliyor.

van eski hizmet binası Haberi

van eski hizmet binası


Van Büyükşehir Belediyesi, eski hizmet binasının yıkımı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.  Van Büyükşehir Belediyesi, eski hizmet binasının yıkımı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.Belediye açıklamasında, ” Söz verildiği tarihte pasajı boşaltmayan ve gösterdiğimiz iyi niyete rağmen esnafların böylesi bir tutum içerisine girmesini kabul edilir bulmuyor, belediye binasını halkımızın can güvenliği için yıktırmak mecburiyetinde olduğumuzu ve yıktıracağımızı kamuoyuna bildiririz” denildi.


İşte Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan o açıklama:

Bilindiği üzere kentimizde yaşanan çok ağır iki depremin ardından belediyemizin eski hizmet binası ile ilgili afad ve diğer yetkili kurumlar tarafından yıkım kararı verilmiş, kararın ardından da belediye olarak binayı boşaltmak durumunda kalmıştık. Binayı boşaltmamızın ardından esnaflarımızın da can ve mal güvenliği için belediye pasajını boşaltmaları için gerekli yazışmalar ve görüşmeler yapılmıştır. Bir...