06 / 05 / 2024

van kira

van kira

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, sürekli artan ev kiralarından dolayı mülk sahiplerine tepki göstererek, kiraların bu şekilde yükseltilmemesi konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Van'da konut ve kira fiyatları yükselişte! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle konut fiyatları yükselişe geçti. Konut fiyatları ve kira ücretlerinde en çok artışın olduğu illerden biri de Van oldu.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van AVM'de kiracılardan kira alınmayacak!

Van AVM koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar verdi. AVM yönetimi kiracılardan kira almayacaklarını açıkladı. 

Van’daki konut fiyatları mega kentlerle yarışıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van’da kira fiyatlarının artmasının konut yetersizliğinden kaynaklığını söyleyerek, fiyatların fahiş oranda arttığını kaydetti.

Van’da kiralık konut fiyatları arttı!

Van'da gayrimenkul sektörü hızla gelişmeye devam ediyor. Buna göre, bölgede konut inşaatları hızlanırken, kira fiyatları da artmaya başladı.

Kira getirisi yüksek olan iller!

Büyük şehirlerde artan konut fiyatları yakın illerin değerini artırdı... Kira getirisi göz önüne alındığında en çok Aydın, Zonguldak Van ve Şanlıurfa ön plana çıkıyor. 

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek’teki evi için 100 bin TL kira ödedi!

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ’ın Bebek’teki Boğaz manzaralı evinde oturuyor. Tatlıtuğ, evin kirası için 100 bin TL peşin ödedi.

Van'da ev kiraları 1200 TL'yi buldu!

Van Emlakcılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, '' Van, fabrikaları olan, alım gücü yüksek olan bir kesimden oluşmuyor. Aksine alım gücü düşük ve asgari ücrete çalışan insanlarla dolu bir kent. Kira fiyatları neredeyse bin ile bin 200 TL civarına çıkmış durumda” dedi.

Van'da ev kiraları bin TL'yi buldu!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yaşanan depremin ardından kentte kira ücretlerinin bir türlü aşağı çekilmediğini belirtti.

Van'da ev kiraları 1000 TL'yi aştı!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yaşanan depremin ardından kentte kira fiyatlarının bir türlü aşağı çekilmediğini, aksine 1000 -1200 TL'ye çıktığını söyledi. İşte açıklamaları...

Kıvanç Tatlıtuğ Maçka Armani Residence'dan 15 bin liraya daire kiraladı!

Kıvanç-Başak ikilisinin yeni adresi, Maçka Armani Residence oldu. Oyuncu, daire için 7 bin 500 dolar, yani 15 bin lira kira ödeyecek. İç dekorasyonu Georgio Armani tarafından yapılan rezidansın penthouse'unda Sneijderler oturuyor...

van kira Haberi

van kira

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, sürekli artan ev kiralarından dolayı mülk sahiplerine tepki göstererek, kiraların bu şekilde yükseltilmemesi konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Orhan Özdek, kiraların sürekli gelişi güzel ev sahiplerince arttırıldığını belirtti. Artık buna bir dur demenin gerektiğini ifade eden Özdek, bu para hırsının insanları getirdiği noktanın açıkça göstergesi olduğunu vurguladı. Konutlarda bulunan ev kiralarının bin 200 TL’ye kadar çıktığını anlatan Özdek, “Müstakil ev kiraları da sahipleri tarafından giderek arttırılmaktadır. Bir müstakil ev kirası 700-800 TL olabilir mi? Bunu hangi vicdan kabul eder. Alım gücü düşük ve asgari ücrete çalışan insanlarla dolu bir kent. Defalarca ikaz etmemize rağmen insanlarımız bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Hiç kimsede insaf ve merhamet duygusu kalmamış. Kiraların böyle...