19 / 05 / 2024

van modern bir şehirmi

van modern bir şehirmi

AK Parti Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Nuri Gülaçar başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı. Gülaçar, ‘Van’a Gelecek’ sloganıyla kazanmaları halinde yapacakları hizmetlerin projelerini anlattı...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Modern bir tasarıma sahip BMW 3 serisine Nisan'da zam geldi mi? İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin mükemmel spor sedanı, 2023 için teknoloji ağırlıklı bir modele kavuşuyor ve güncellenmiş dış tasarım ve dramatik, tamamen dijital bir gösterge paneli sunuyor. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Küçük ama şahane, havalı bir sürüş deneyimi için i10. İşte 24 Ağustos 2022 Hyundai i10 fiyat listesi!

Şehrin kalabalık caddeleri, dar sokakları ve küçük park yerleri sizi bezdirdiyse i10’un mükemmel manevra kabiliyeti size istediğiniz kolaylığı sağlayacak. Tasarımcılar onu tasarlarken insan kas yapısından esinlendi ve ortaya yumuşak hatlar, temiz ve modern bir görünüm çıktı.İşte haberin detayları…

FİAT Doblo almak istemeyenlere alternatif! Peugeot Partner Van 28 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok satan ticari arabası Fiat Doblo... Ancak Doblo almak istemeyen vatandaşlar da var. İşte o vatandaşlar için Peugeot Partner Van iyi bir alternatif...

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

Van Erişte’deki 223 metruk bina yıkılıyor!

Van Erciş’teki metruk binalar için yıkım kararı alındı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, bu kararın amacının modern bir şehir oluşturmak olduğunu açıkladı.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

van modern bir şehirmi Haberi

van modern bir şehirmi


AK Parti Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Nuri Gülaçar başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı.


Bir otelde düzenlenen programda AK Parti Van Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Osman Nuri Gülaçar çözüm sürecinin bütün yatırımların anahtarı konumunda olduğunu belirtti. Gülaçar, “Çözüm sürecinin mimarı Sayın Başbakanımıza halkımız adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Barış ve kardeşlik süreci ile yeni bir döneme girdik. Yeni dönemde yeni bir belediyecilik anlayışı olmalı. İdeolojik değil, hizmet odaklı, insanı merkeze koyan bir belediyecilik anlayışı geldi. Projelerimizi hazırlarken ak belediyecilik hizmetinin mimarı, depremde de yanımızda olan, Van’a sevdalı bir Başbakan, büyük usta Sayın Başbakanımızın izinden gidiyoruz.” dedi.


‘Van’a Gelecek’ sloganıyla kazanmaları halinde yapacakları hizmetlerin projelerini açıklayan Gülaçar, şunları söyledi: "Marka şehirlerin marka projeleri olmalıdır. Stadyum, bilim merkezi, yeni otogar, modern...