15 / 05 / 2024

van okul açılışı

van okul açılışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’la birlikte Van’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Van ’da yaptırılan okulun resmi açılışını yaptı.

Kadir Topbaş Van’da yaptırılan okulun resmi açılışını yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Van’da yaptırılan okulun resmi açılışını yaptı. Van’a giden Başkan Topbaş’ a Vanlılar büyük ilgi gösterdi...

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Doğa Koleji yurt dışına açılıyor!

Yurt dışında okul açmak için İngiltere’de ciddi araştırmalar yaptıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük okul zinciri oldukları belirtti.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

DoubleTree by Hilton Van açıldı!

Hilton Worldwide'ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli DoubleTree by Hilton Van'ın açılışını duyurdu. DoubleTree by Hilton'un, Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu.

Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli 2014 yılında atılan Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi, açılış için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan okul, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısında eğitime başlayacak.

Van AVM açılış için gün sayıyor!

Van AVM, doğuda sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak. Van AVM’nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye’yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor.

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

van okul açılışı Haberi

van okul açılışı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Van’da yaptırılan okulun resmi açılışını yaptı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van'daki yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdiği programa Başkan Kadir Topbaş’ta açılışını yaptığı okuldan canlı yayınla bağlandı. 


Hizmete alım töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, Van’daki depremin hemen ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak afet alanına ulaştıklarını söyledi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında başlatmış olduğu belediyecilik vizyonunu devam ettirdiklerine vurgu yapan Başkan Topbaş, “ Bu bizim için bir prensip oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak ilk andan itibaren buradaydık.350 kişilik arama ve kurtarma ekibimizle yardıma koştuk. 7 kişi ekiplerimiz tarafından sağ olarak kurtarıldı. 2 ay boyunca 30 bin kişiye yemek verdik. Yine 2 ay boyunca 5000 kişiye ekmek dağıttık. Günlük 400 ton su dağıtımı yaptık.  5...