03 / 05 / 2024

vanda öğretmene vi hülya avşar

vanda öğretmene vi hülya avşar

Hülya Avşar, Van’da kendi adını taşıyan bir öğretmenevi yaptırıp depremzede öğretmenlere verdiği sözü tuttu...

Yeni zamlı memur ve memur emeklisi maaşları açıklandı! Müdürden öğretmene, doktordan polise... Şimdi maaşınıza bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur ve emekliye yılbaşında yapılacak zammın yüzde 50’ye yaklaşacağına dikkat çekmesinin ardından yeni zamlı maaşlar merak konusu oldu. Müdürden öğretmene, doktordan polise zamlı memur ve memur emeklisi maaşları belli oldu. İşte o rakamlar...

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Viçe tarafından kuruldu.

Beşiktaş Vişnezade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 1289 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Vişnezade imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 723 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Migros'ta tüm bisküvi, kek, gofret çeşitlerine yüzde 25 indirim! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros Market 68'inci yılına özel tüm bisküvi, kek, gofret çeşitlerine yüzde 25 indirim yaptı. İşte Migros 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Memura, öğretmene 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak? 2022 Temmuz maaş farkı detayları!

Memura ve öğretmene 15 günlük maaş farkının ne zaman yatacağı sorgulanıyor. İşte detaylar!

Memur ve emekliler dört gözle bekliyordu! 3600 ek gösterge zammı belli oldu! Polisten öğretmene kalem kalem yeni maaşlar

Milyonlarca memur ve emeklinin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge zammı belli oldu. İşte polisten öğretmene kalem kalem yeni maaşlar....

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Odunpazarı Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki imar planı onaylandı!

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Odunpazarı vişne bahçesi açıldı!

Odunpazarı Belediyesi’nin Yahnikapan halkıyla el ele vererek gerçekleştirmiş olduğu Vişne Bahçesi Projesi’nin açılış töreni yapıldı.

Yabancıya konut teşviği satışları etkileyecek mi?

Çökertme Gazetesi köşe yazarlarından Serdar Karlıova bugünkü yazısında yabancıya konut teşviğinin konut satışlarını etkilemesini anlattı. İşte o yazı...

İnşaatı devam eden derslikler hesaplandığında 95 bin öğretmene ihtiyaç var!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansı ( AA ) Editör Masası'nda soruları yanıtlıyor ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Avcı, " İnşaatı devam eden derslikler hesaplandığında 95 bin öğretmene ihtiyaç var! " dedi.

vanda öğretmene vi hülya avşar Haberi

vanda öğretmene vi hülya avşar

Altın Portakal’daki jüri başkanlığı tartışılan Hülya Avşar, Van’da kendi adını taşıyan bir öğretmenevi yaptırdı. Avşar, geçen mart ayında jüri üyeliği yaptığı ‘O Ses Türkiye’ isimli yarışma programının çekimleri için gittiği Van’da depremzede öğretmenler için öğretmenevi yaptırma sözü vermişti. ‘Hülya Avşar’ adının verildiği öğretmenevi tamamlandı ve bu ayın ikinci haftasında Avşar’ın katılımıyla açılışı yapılacak.


Şimdi tenis okulu için çalışıyor


Daha önce babası Celal Avşar adına da İstanbul Maltepe’de bir okul yaptıran Hülya Avşar, sporcu gençlerin yetişmesi için bir tenis okulu açmayı planlıyor. Ünlü sanatçının tenis okulu ile igili çalışmaları ise hızla devam ediyor. Van depreminden sonra ünlü isimlerin harekete geçmesinin güzel bir davranış olduğunu söyleyen Avşar, kendisinin de bireysel olarak yardım etmek istediğini ancak maddi anlamda destek vermekten kaçındığını söylemişti.


Para nereye gidiyor,...