29 / 04 / 2024

Vedat Katık

Vedat Katık

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi, Vedat Katık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2014 tarihinde Eyüp, Göktürk Pasajı'nda kuruldu.

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Evini satmak isteyenler aman dikkat! İslam Memiş’ten uyarılar! İki kat kâr elde edilebilir!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bilindiği üzere dolar, altın, gümüş ve kripto paralar hakkında yaptığı değerlendirmelerle biliniyor. Memiş, bu sefer ev sahiplerini uyardı! İşte detaylar!

Haziran ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin bugün yapılacağını açıkladı.

Kripto paralarla ilgili merak edilenler!

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Vedat Karabulut köşe yazısında kripto parayla ilgili sıkça sorulan soruları kaleme aldı. İşte Karabulut'un o yazısı...

Son dakika! Bakan Vedat Bilgin'den kısa çalışma ödeneği açıklaması geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Kısa çalışma süresi 1 Nisan’dan başlamak üzere 3 ay uzatıldı.” ifadesini kullandı.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Depreme dayanamayan binaları iş makinaları ayakta tutuyor!

İzmir'in Seferihisar açıklarında yaşanan 6.6 büyüklüğüne sahip depremde, ilk 3 katı çöküp yan yatan 11 katlı binada yapılan arama kurtarma çalışması sırasında vinçlerle destek verildi. Binanın yan yatmaması için 3 vinçle desteklendi.

Sanayici 'yatay'ı tercih ediyor!

Son dönemde İstanbul’da OSB statüsüne sahip bazı sanayi bölgeleri yatay düzlemde kapasite artışı yapamadığı için dikey büyümeyi tercih ediyordu. Ancak kat çıkılarak yapılan bu yatırımlar her sektör için verimli olmuyor...

Silivri'de hobi bahçelerinde yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Tarım ya da hayvancılık yapmak amacıyla alınan ya da kiralanan tarım arazileri üzerine bir gecede yapılan kaçak yapılar yıkılmaya başlandı. Silivri'deki ormanda saklı kalmış 21 dönümlük alandaki bir yapı da geçen hafta, 2'inci katı çıkılırken yıkıldı.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Hindistan'da bir binanın çökmesi sonucu 5 kişi öldü!

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de üzerine kat çıkılan bina çöktü. Olay sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti.

İzmir'de 20 yıl sonra imar barışıyla gelen tapu!

İzmir’de Burçoğlu ailesi, 1999’da müteahhit ile arazileri için kat karşılığı inşaat anlaşması yaptı. Ancak müteahhit kaçak kat çıkınca inşaata ruhsat verilmedi. Aile, imar barışı ile tapularını aldı.

Müteahhitlerden eski binalar için uyarı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, binaların çökmesinde sadece kullanılan malzemenin değil kaçak kat çıkılmasının da etkili olduğunu söyledi ve eski binalar için uyardı.

Vedat Katık Haberi

Vedat Katık

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi, Vedat Katık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Katık Group İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...