28 / 04 / 2024

Vefa cezayir ortaklığı

Vefa cezayir ortaklığı

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Pehlivan, Rajaa Samer ve Vefa Salihi ortaklığında kuruldu.

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Sempatek İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sempatek İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Murat Çoker ve Vefa Umurca ortaklığında kuruldu. 

Cezayir’e dev tekstil kompleksi geliyor!

Türkiye ve Cezayir ortaklığı ile kurulan TAYAL SPA’nın Cezayir’de hayata geçireceği Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Avrupa ve Doğu Akdeniz havzasının en büyük tekstil üretim tesisi olacak.

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı!

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

Vefa, Afrika ve Körfez'de üretim tesisi kuracak!

Vefa, bu yıl Afrika’da ve Körfez bölgesinde üretim tesisi kurmayı planlıyor. İhracatta da hedef büyüten Vefa, bu yıl özellikle Körfez ülkeleri ile Cezayir ve sahra altı Afrika ülkelerine yöneldi.

Hak İnşaat, Cezayir'in beşinci büyük inşaat şirketinden ortaklık teklifi aldı!

Hak İnşaat 1'inci Türk-Arap Yapı inşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 'nda "Doruk Duş"la birlikte yerini aldı. Hak İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı M. Galip Bilgili, Cezayir'in beşinci büyük inşaat şirketinden ortaklık teklifi aldıklarını açıkladı.

Akçay Group Avrupa'nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı yaptı!

Akçay Group’un kurumsal ofis ürünleri dağıtımı yapan markası Akoffice, aynı sektörde Avrupa’nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Emlak Konut Kartal arsa ihalesi Dap - Ağaoğlu ortaklığının!

Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkarılan Kartal arsasının 2. oturumu dün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif 1.3 milyar ile Dap Yapı Ağaoğu İnşaat ortaklığı tarafından geldi...

İçinde butik otel olan organik çiftliğe ortaklık teklifi yağıyor!

ABD'li işadamı Richard Rosenberg'in kurduğu, sonradan Mermerci Holding'e satılan Olive Farm çiftliği organikte iddialı. Çiftliğe Rusya ve Ukrayna dahil bir çok ülkeden ortaklık teklifi geliyor...

Vefa Group, Gabon'a 564 konutluk yaşam alanı kuruyor!

Vefa Group'un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon'un başkenti Libreville'nin Andogondje bölgesinde altı aysa 564 konutluk yaşam alanı kuruyor...

Vefa cezayir ortaklığı Haberi

Vefa cezayir ortaklığı

Ön üretim yapılar, yapı malzemeleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Vefa Holding, yurtdışı atağında. 


Vefa Holding, Özgün İnşaat ve Cezayir Kamu Kesimi Endüstri Yerleşimleri (Divindus) ile kamuya ait altı iştirakin üretim süreçlerini iyileştirme, modernize etme ve birlikte üretim yapmaya yönelik bir anlaşma imzaladı. Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, “Ortaya koyduğumuz değerleri, altyapımızı ve birikimimizi paylaşmak ve Cezayir’in teknolojik gelişimine ve ihracat potansiyelini arttırmasına katkıda bulunabilmek bizim için büyük önem taşıyor” diyerek, bu yıl öncelikli hedeflerinin yurtdışı pazarlarda büyümeye devam etmek olduğunu bildirdi.Koçyiğit, “Bu büyümeyi de hedeflediğimiz ülkelerde bayilikler vererek, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar kurarak sağlamaya çalışacağız” dedi. 


100’ün üzerinde ülkeye ihracat hedefliyor

Özellikle Asya Pasifik’te Malezya, Endonezya ve Hindistan’a, Amerika kıtasına ve Körfez ülkelerine yoğunlaşacaklarını açıklayan Koçyiğit,...