15 / 05 / 2024

Vefa Grupun dilovasındaki tesisi

Vefa Grupun dilovasındaki tesisi

Vefa Grup, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, 3 milyon liralık yatırımla yeniledi. Vefa açıklamasına göre şirket, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon liralık toz boya tesisini de ekledi

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

Vefa hakkı (Geri alım) hakkı nedir? Vefa hakkı nasıl kurulur, ücreti ne kadardır?

Vefa hakkı olarak da bilinen geri alım hakkı, kişinin mecbur kalarak elden çıkardığı bir gayrimenkulü yeniden satı alabilme imkanını sağlayan uygulama olarak bilinmektedir. Peki, vefa hakkı nasıl kurulur, ücreti ne kadardır? İşte vefa hakkı (Geri alım) hakkındaki detaylar…

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Atakule GYO Dilovası'ndaki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi, 224 Ada, 16 numaralı Parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Türkiye, Ytong üretiminde dünya lideri konumunda!

"İnsan ulaştığı bir hedefi bir diğer hedefe ulaşmak için basamak olarak kullanmalı" diyen Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, kendisi için prensip haline getirdiği bu anlayışı Dilovası'ndaki fabrikayı gezerken bize bir dipnot olarak aktarıyor...

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 29.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü Gebze ve Dilovası'ndaki 2 taşınmazı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Atakule GYO Dilovası'ndaki tarlasının değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Köyü'nde yer alan tarlasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Toplu Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Vefa, ön üretimli yapılarda tüm şirketlerini tek çatı altında topladı!

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Atakule GYO Dilovası'ndaki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Köyü, 21 Pafta, 1713 Nolu Parsel için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Dilovası'nda kimyasal depo için ağaç kesimi durduruldu!

Sanayi ve konutların iç içe girdiği Dilovası’ndaki tek yeşil alana kimyasal depo kurulması için ağaç kesimi mahkemece durduruldu.

Vefa Grupun dilovasındaki tesisi Haberi

Vefa Grupun dilovasındaki tesisi


Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Grup, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, 3 milyon liralık yatırımla yeniledi. Vefa açıklamasına göre şirket, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon liralık toz boya tesisini de ekledi. Vefa'nın Dilovası'ndaki üretim üssünde kumlan sektörün ilk ve tek tesisi, en son teknolojiyi kullanan robot sistemi ile koııteynerlerdeki boya kalitesini üst seviyeye çıkarıyor. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner konuya ilişkin değerlendirmesinde, yeni tesis ve teknoloji yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, sektörde bir ilk olan yeni toz boya tesisi ile üretim kapasitelerini artırdıklarını kaydetti. Yeni tesisin üretim kapasitesinin ayda 3 bin 150 konteyner olduğunu ifade eden Güner, bu yatırımla beraber sektör ortalamalarının üzerinde bir boya kalitesme ulaştıklarının altını çizdi. 

Güner, dünya standartlarında,...