30 / 04 / 2024

Vefa Holding 25. yıl kutlamasına kimler katıldı

Vefa Holding 25. yıl kutlamasına kimler katıldı

Vefa Holding, 25. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 2020 yılında faaliyet gösterdikleri alanlarda en çok tercih edilen, en büyük ve lider oyuncu olmak istediklerini söyledi.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Kalyon Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 13 milyon TL bağış!

Kalyon Holding, Milli Dayanışma Kampanyasına 6 milyon lira, Vefa Kolileri Kampanyası'na da 7 milyon lira olmak üzere 13 milyon lira bağış yaptı...

Limak Holding'den koronavirüs mücadele kampanyalarına 11 milyon liralık bağış!

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

Babacan Holding’ten Babacan Central açıklaması!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 

Özyurtlar'dan yüzde 25 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle katılan Özyurtlar Holding yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Özyurtlar Holding'ten yüzde 0,98 faizle konut sahibi olma fırsatı!

Özyurtlar Holding, KONUTDER öncülüğünde başlatılan yılın son kampanyasına tüm projeleriyle katılıyor. Kampanyaya göre; 6 adet projede yüzde 25 peşinat ve yüzde 0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Rönesans Holding, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Babacan Holding’ten Babalar Günü’ne özel kampanya!

Babacan Holding, Babalar Günü’nde futbolsever babalara en güzel hediyeyi veriyor. 12-25 Haziran tarihleri arasında Babacan projelerinden konut alanlara tuttuğu takımın kombine bileti hediye…

Vefa Holding 25. yıl kutlamasına kimler katıldı Haberi

Vefa Holding 25. yıl kutlamasına kimler katıldı

Vefa Holding, 25. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 2020 yılında faaliyet gösterdikleri alanlarda en çok tercih edilen, en büyük ve lider oyuncu olmak istediklerini söyledi.


Vefa Holding, 25. yılını yaklaşık 400 davetlinin katıldığı görkemli bir gala gecesiyle kutladı. Geceye; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın yanı sıra Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Medipol Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fahrettin Koca, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, TÜBİTAK MAM Başkanı Doç. Dr. Bahadır...