07 / 05 / 2024

Vefa Prefabrik projeleri

Vefa Prefabrik projeleri

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerde metrekare fiyatı 2 bin 490 TL'den başlıyor! En uygun prefabrik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde metrekare fiyatı 2 bin 740 TL. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

1 günde ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 indirimli prefabrikler! Prefabrik ev 25 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken sizin için en uygun ev seçeneği olan prefabrik yapıları araştırdık. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerde en uygun fiyatlı markaları derledik. İşte, prefabrik evler 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa, Gana’da yaşam alanları yapacak!

Dünyanın birçok noktasında projeleri ile yer alan Vefa, Gana Savunma Bakanlığı personeli için yaşam alanları inşa edecek.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Konut projeleri teşvikiyle prefabrik sektörünün iş hacmi artacak!

Uzmanlar, prefabrik yapı malzemelerinin kısa vadede konut ya da çok katlı betonarme yapılarda kullanılmasının teşvikiyle sektörün iş hacmini artıracağı öngörüsünde bulunuyor.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Vefa Prefabrik, ikinci İSO 500'de 79. sıraya yerleşti!

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Vefa Holding, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyor!

Prefabrik ve çelik yapı sektöründeki faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, entegre çözümler sunuyor. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyoruz dedi...

Turan Koçyiğit: Vefa Prefabrik Ortadoğu ve Afrika'da güçleniyor!

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Vefa Prefabrik projeleri Haberi

Vefa Prefabrik projeleri

Ön üretimli yapılar sektöründen listeye giren firmalar arasında birinci sırada olan Vefa, yatırımlarının etkisiyle büyümesini sürdürüyor.


Vefa’nın ana üretim şirketi Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.


Geçen yıl 211. sırada olan ve listede son iki yıldır yukarılara tırmanan Vefa’nın lokomotif şirketi, bu yıl listeye girebilen sektör firmaları arasında birinci sıraya yerleşti. Böylelikle Vefa, sektöründeki liderliğini de tescilledi.  


Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Vefa’nın tescillenen başarısının son yıllarda yaptıkları yatırımların bir sonucu olduğunu kaydetti. Beş farklı üretim tesisi, teknoloji yatırımları, yeni şirketleri ve yeniden yapılanmaları ile birlikte dünyaya entegre çözümler sunmaya başladıklarını söyleyen Turan Koçyiğit, “Yatırımların sonucu da rakamlara yansıdı....