15 / 05 / 2024

Vekon Dış Piyasa

Vekon Dış Piyasa

Prefabrike yapı sektörünün önde gelen markalarından Vekon, Nisan ayında görücüye çıkardığı ve yoğun ilgi gören Süper Pratik Yaşam Üniteleri’nde gerçekleştirdiği bir yenilikle sektöre yine öncülük ediyor

Vekon yılın ilk yarısında 25 ülkede proje yaptı!

İhracat yaptığı ülke sayısını 56’ya çıkaran Vekon, ilk altı ayda 25 farklı ülkede proje yürüttü

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

Bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi. Bankalar promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, emekli promosyon ödemeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken dört maddeyi açıkladı.

Konut fiyatları seçimden bugüne dolar bazında yüzde 15 düştü! Ev satan çok, alan yok...

Konut fiyatları düşmeye başladı. Piyasa durgunlaşırken vatandaşlar yüksek kredi faiz oranları ve ekonomik koşullardan dolayı ev sahibi olamıyor. Peki konut piyasasındaki düşüş devam edecek mi; ev fiyatları ne olur?

Yüksek fiyatlı ilanlar konut piyasasının düşmesine engel oluyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut fiyat endeksinde düşüşlerin devam ettiğini ve gayrimenkul fiyatlarının gerilediğini söyleyerek ''Lakin birçok mal sahibi girdikleri yüksek fiyatlı ilanlar ile daha yüksek bir piyasa oluşturuyor'' dedi.

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti!

Emlakçılar yetki belgesi zorunluluğu düzenlemesindem memnun oldukları belirtiyor. Yeni düzenleme ile emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti.

ABD’de konut satışları öngörülenden fazla düştü!

National Association of Realtors (NAR), ağustosa yönelik bekleyen konut satışları endeksini kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, ağustos ayında yüzde 7,1 oranıyla piyasa beklentilerinin üzerinde düşüş yaşadı.

Dolar ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Uzman isim Adnan Kapıyaka herkesin aksine düşecek dedi, rakam verdi!

Döviz ve Altın Piyasa Uzmanı Adnan Kapıkaya, Merkez Bankası faiz kararı öncesi piyasalarda çok ciddi hareket olduğunu söyleyerek doların beklenilenin aksine düşeceğini söyledi ve rakam verdi. 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolarda son durum! Dolar/TL bugün yükseldi mi, düştü mü? 

TCMB, piyasa beklentilerinin çok üzerinde bir faiz artırımına gitmesi piyasaları hareketlendirdi. Kararın hemen ardından dolar kuru düşüşe geçerken bugün dolar/TL ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

TMO'ya piyasa fiyatlarını yükseltme çağrısı! TZOB Başkanı açıkladı: Buğday ve arpa fiyatları piyasada düşük!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TMO'nun acilen etkili alım politikasını güçlendirerek piyasada hakimiyeti sağlaması gerektiğine dikkat çekti ve "TMO hızlı alım ve erken ödeme yaparak piyasa fiyatlarını yükseltmelidir" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Piyasa dehası İslam Memiş'ten kritik yorum! Borsa yükselecek mi? düşecek mi? 

Borsa üzerinde ki dalgalanma tüm süratiyle devam ederken uzmanlardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bist 100 düşecek mi, Borsa İstanbul'da son durum ne? Borsa yükselecek mi? düşecek mi? İşte detaylar.

Nissan/ Ghanem: Türkiye otomotivde Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem otomotiv sektörüne ilişkin öngörülerde bulundu. Ghanem, Türkiye'nin Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olarak İspanya’yı geçebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Vekon Dış Piyasa Haberi

Vekon Dış Piyasa

Deprem başta olmak üzere afetler sonrası acil barınma ihtiyacı için geliştirdiği katlanabilir yaşam ünitelerini altyapı ve üstyapısı hazır halde üretmeye başlayan Vekon, yeni ürünü ile çok daha ekonomik ve hızlı bir çözüme imza atıyor.

Vefa Group bünyesinde yer alan Vekon, sektöre öncülük eden ve özellikle afet sonrası yaşam alanlarının çok kısa sürede kurulabilmesini sağlayan Süper Pratik Yaşam Ünitelerinde gerçekleştirdiği yenilik ile yine bir ilke imza atıyor. Vekon, katlanabilir yaşam ünitelerini şimdi de sivil toplum kuruluşları ve ilgili kamu kurumlarının tecrübeleri ve yönlendirmelerini de dikkate alarak altyapı ve üstyapısı hazır olarak tasarladı.


Vekonada, Vekonoba, Vekonest, Vekonas, Vekonant ve Vekonar olmak üzere altı farklı üründen oluşan katlanabilir, çok amaçlı Süper Pratik Yaşam Üniteleri’ni Nisan ayında görücüye çıkaran Vekon, şimdi de geliştirdiği yepyeni bir...