17 / 05 / 2024

veli açık turizm açıklaması

veli açık turizm açıklaması

Antalya-Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nden (UNVVTO) açıklanan verilere göre, 2013 yılında 1 trilyon 197 milyar dolar olan dünya turizm harcaması, 2014'te yüzde 3,7 artarak 1 trilyon 245 milyar dolara yükseldi.

Muğla her yıl 3 milyondan fazla turist ağırlıyor!

Tarihi ve kültürel özellikler dolayısıyla "Yeryüzü cenneti" olarak adlandırılan, her yıl 3 milyondan fazla turisti ağırlayan Muğla,dünyanın farklı yerlerinden gelenlere güzel bir tatil yapma olanağı sağlıyor.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Husseın M.S. Sedeeq, Mesut Turakul, Ömer Aydın ve Tarık Paşa ortaklığında kuruldu.

Wassel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wassel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ebrahım M.A. Al-Halılı tarafından kuruldu.

veli açık turizm açıklaması Haberi

veli açık turizm açıklaması

Dünya genelinde seyahat eden ve geceleme yapan 1 milyar 135 milyon kişi, 2014 yılında yaklaşık 1 trilyon 245 milyar dolarlık harcamada bulundu. 

Antalya-Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nden (UNVVTO) açıklanan verilere göre, 2013 yılında 1 trilyon 197 milyar dolar olan dünya turizm harcaması, 2014'te yüzde 3,7 artarak 1 trilyon 245 milyar dolara yükseldi. 

Seyahat edenlerin konaklama, yiyecek, içecek, eğlence, alışveriş ve diğer mal ve hizmetlere yaptığı harcamalara 221 milyar dolarlık uluslararası yolcu taşımacılığı da eklendiğinde, dünya turizm cirosu yaklaşık 1,5 trilyon dolara çıkıyor. 

En büyük pazar konumunda bulunan ve harcamaların yüzde 41'ini yapan Avrupa'daki ciro 509 milyar dolara çıkarken, Asya Pasifik bölgesi 376,9 milyar dolar ile pazardan yüzde 30 pay aldı. 

Amerika bölgesi ise 274 milyar dolar gelirle pazarın yüzde 22'sini oluşturdu. Harcamaların yüzde...