02 / 10 / 2024

Venezia Mega KİPTAŞ ödeme planı

Venezia Mega KİPTAŞ ödeme planı

Venezia Mega Evleri fiyat listesi 562 bin 245 TL'den başlayarak değişiyor. Venezia Mega Evleri'nde 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Kiptaş Venezia Mega ev fiyatları 2017!

Kiptaş Venezia Mega ev fiyatları 562 bin 245 TL'den başlangıç gösteriliyor. Venezia Mega projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Kent Etiler'de en düşük konut fiyatı 27 milyon TL'den başlıyor! İstanbul'a 1.220 konutluk proje geliyor!

MESA, ASL ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilen Kent Etiler tanıtıldı. 1.200 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 27 milyon TL'den başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ali Kurt açıkladı: İstanbul'da betonu elde ufalanan ve her an yıkılabilecek 200 bin riskli yapı var!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul'da, betonu elde ufalanan, deprem direncin yitirmiş ve her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin riskli yapı olduğu öngörüldüğünü söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Eski yönetim 25 yılda 1.632 bağımsız birim yıkmış, biz 5 yılda 2.410 birim yıktık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB AK Parti Grup Başkanvekilinden gelen "Madem KİPTAŞ yapamıyor, Bakanlıkla çalışın" açıklamasına yanıt verdi. Ali Kurt, eski yönetimin 25 yılda yaptığının üzerine 5 yılda çıktıklarını söyledi. İşte Kurt'un o açıklaması...

KİPTAŞ Küçükçekmece projesinde son dakika! Özfeza Sitesi’nde hak sahiplerinden daireleri teslim alınıyor!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ’ın Küçükçekmece projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Özfeza Sitesi E Blok'ta hak sahiplerinden dairelerini teslim almaya başladıklarını söyledi.

KİPTAŞ, Küçükçekmece’de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Küçükçekmece’de kentsel dönüşüme giriyor. KİPTAŞ Küçükçekmece projesinde uzlaşma oranı yüzde 78 olarak açıklandı.

Vatandaşlar için ekonomideki en önemli sorun gıda, kira ve konut fiyatları!

ASAL Araştırma, ülkemizdeki ekonomik krize yönelik gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını açıkladı. Türkiye genelinde 26 şehirde yapılan ankette vatandaşlara “Türkiye ekonomisinin en önemli sorun gıda, kira ve konut fiyatları… 806877 Mega kent İstanbul’da her an yıkılabilecek kaç bina var? KİPTAŞ Gen

Mega kent İstanbul’da her an yıkılabilecek kaç bina var? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada mega kent istanbul’da yaklaşık 200 bin binanın her an yıkılabilecek durumda olduğunu söyledi.

KİPTAŞ’tan İstanbullulara yeni proje müjdesi!

Mega kent İstanbul'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İBB iştiraki KİPTAŞ, bir yeni projesinin temelini daha atıyor. Söz konusu proje ile 150 vatandaş daha güvenli evlere kavuşacak.

Ali Kurt'tan dönüşüm açıklaması: Beklentimiz, KİPTAŞ kefaletiyle vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi verilmesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Beklentimiz, KİPTAŞ kefaleti ile vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi kullandırılması" dedi. İşte Ali Kurt'un o açıklaması... 

KİPTAŞ yeni dönüşüm projesini duyurdu: Küçükçekmece'de sözleşmeler imzalanmaya başladı! 

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, son dakika açıklamasıyla detayları duyurdu. İşte o proje...

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesinin temeli atılıyor!

Mega kent İstanbul'da başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinin de temelini atmaya hazırlanıyor. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de 2. etap teslimleri 8 Temmuz'da başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinde 2. etabın anahtar teslimlerinin 8 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

KİPTAŞ'tan kamu bankalarına çağrı: Çürük yapılar için düşük faizli kredi imkanı sunun, kefil biziz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda kentsel dönüşümdeki borç yükünün vatandaşları zorladığını belirterek, kamu bankalarına kentsel dönüşüm için resmi yazı yazdığını ve vatandaşlara kefil olacaklarını söyledi.

Venezia Mega KİPTAŞ ödeme planı Haberi

Venezia Mega KİPTAŞ ödeme planı


Venezia Mega projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da yer alıyor. Venezia Mega projesinde konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor.


KİPTAŞ güvencesiyle yükselen Venezia Mega Evleri projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


Venezia Mega Evleri fiyat listesi 562 bin 245 TL'den başlıyor. Venezia Mega Gaziosmanpaşa projesinde 31 Mart'a kadar vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Kampanya 31 Mart'a kadar devam edecek.


Venezia Mega Evleri fiyat listesi 562 bin 245 TL'den başlayarak değişiyor. Venezia Mega Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor.



Venezia Mega Evleri fiyat listesi!


1+1 daireler 562 bin 245 TL ile 627 bin 300 TL,

1+1 dubleksler 923 bin 518 TL ile 1 milyon 154 bin 897 TL,

2+1...