27 / 05 / 2024

Venezuela haber

Venezuela haber

Enerji dağıtım şebekesindeki arıza, ülkenin yüzde 70'ine elektrik verilememesine neden oldu. Kesinti, başta Caracas olmak üzere pek çok bölgede trafiğin aksamasına yol açtı, bazı yerlerde metro hizmeti bir süreliğine verilemedi...

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

PUBG severlere kötü haber! Erişim engellenebilir

Son yıllarda en çok oynanan ve çok sevilen PUBG ve Call of Duty hayranlarına kötü haber. Batı dünyasına erişimi kapatılabilir.

Evde yaşlı yakınına bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran haber! Sigorta hamlesi geldi!

TBMM'den, evde yaşlı bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran çok önemli bir haber geldi. Meclis Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, yaşlı yakınlarına bakan kişiler için, bakım verdiği süre içinde kapsayıcı ve sürdürülebilir bir bakım güvence modelinin hayata geçirilmesini istiyor.

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Elinde euro bulunanları sevinçten şok edecek haber! 2023’ün en yüksek seviyesine yükseldi!

Döviz yatırımcıları, doların ne zaman yükseleceğini merak ederken, az önce euro tarafından şok bir haber geldi. Gün içinde yukarı yönle hareketini artıran euro bakın kaç TL’ye yükseldi?

İkinci el konut almak isteyenler dikkat! Bakan Kurum’dan müjdeli haber geldi!

Sıfır konut kampanyasına katılamayanlar ikinci el fiyatlarını araştırırken, hükümet kanadından bu kişiler için sevindirici bir haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, ikinci el konut almak isteyenler kredi almalarının önünün açılacağını duyurdu.

Aracı olana müjdeli haber! benzine okkalı indirim geliyor!

Aracı olanlara bu kez müjdeli bir haber geldi. Benzine indirim geliyor! Bu kez benzine zam değil indirim haberi geldi. Peki buna göre benzinin litre fiyatında ne kadar indirim olacak ve kaç paraya inecek?

EA Games'ten oyun canavarlarını sevindiren haber! 129 TL'lik bedava oldu

EA Games'ten oyun canavarları için müjdeli haber geldi, Dead Space Remake için ön sipariş verenlere 129 TL'lik Dead Space 2'yi ücretsiz sunacağını açıkladı.

Gözler hem yurt içi hem de küresel piyasalarda olacak! Çin’den müjdeli haber geldi!

Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık üç yıldır kapılarını dünyaya kapatan ve hem kendi ekonomisi hem de dünya ekonomilerini büyük bir tedirginlik ve çıkmaza sürükleyen Çin’den nihayet müjdeli haber bugün geldi!

Öğretmene, Bakan Özer’den müjdeli haber!

Öğretmenlere müjdeli haber veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yıl içinde yapılacak yeni düzenlemelerle öğretmenlerin özlük hakları ile ilgili ilave iyileştirmelerin yapılacığını duyurdu.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Cep telefonu almak isteyen ama peşin parası olmayana müjdeli haber geldi! Hemen bakın!

Uzun zamandır yeni bir cep telefonu almak isteyen ancak peşin parası olmayan ya da taksitlerin az sayıda olmasından yakınanları çok sevindirecek bir haber geldi.

Araç sahiplerini sevindiren haber geldi! Depoları fullemeye hazır mısınız? Benzin ve motorin fiyatları düşüyor!

Milyonlarca araç sahibini sevindiren haber geldi. Benzin ve motorin fiyatlarının düşmesi beklenirken çok sayıda kişi belki de uzun bir aranın ardından ilk kez depoları fulleyebilecek. İşte detaylar…

Venezuela haber Haberi

Venezuela haber

Venezuela'daki ana enerji dağıtım şebekesinde meydana gelen arıza, ülkenin yüzde 70'inin elektriksiz kalmasına neden oldu.


Devlet Başkanı Nicolas Maduro, günün büyük kısmında 23 eyaletten 14'üne elektrik verilemediğini, ancak sorunun bazı bölgelerde giderilmeye başladığını bildirdi.


Elektrik kesintisiyle ilgili "sabotaj" olasılığı üzerinde duran Maduro, kesintiden "aşırı sağcıların" sorumlu olduğunu ileri sürdü.


Kesinti, başta Caracas olmak üzere pek çok bölgede trafiğin aksamasına yol açtı, bazı yerlerde metro hizmeti bir süreliğine...