20 / 05 / 2024

Elinde euro bulunanları sevinçten şok edecek haber! 2023’ün en yüksek seviyesine yükseldi!

Elinde euro bulunanları sevinçten şok edecek haber! 2023’ün en yüksek seviyesine yükseldi!

Döviz yatırımcıları, doların ne zaman yükseleceğini merak ederken, az önce euro tarafından şok bir haber geldi. Gün içinde yukarı yönle hareketini artıran euro bakın kaç TL’ye yükseldi?



Döviz yatırımcısı uzunca bir zamandır sessizliğini koruyan dolara gözlerini çevirmişken, beklenmedik haber euro tarafından geldi. Euro, döviz para birimleri içinden sıyrılarak, birkaç saat içinde 2023 senesinin en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı.

Herkesin gözü, kulağı dolardan gelecek habere çevrilmişken, euro adeta ters köşe yaparak şaşırttı. Euro, 2022 senesinin sonlarına doğru yukarı yönlü harekete geçmiş ve 20 TL’nin üzerine çıkmıştı.

Elinde euro bulunanları sevinçten şok edecek haber! 2023’ün en yüksek seviyesine yükseldi!

20,26 TL İLE 2023'ÜN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE

Döviz piyasasında bugün dolar/TL kuru yeni güne yatay başlarken,  dolar, TL karşısında 18.78'den işlem görüyor. Ancak euro kurunda hareketlilik sürüyor. Dün gün içinde 20,22 ile en yüksek seviyesini gören Euro/TL kuru bu sabah saatlerinde 20,26 seviyesini gördü.

Sabah saatlerinden itibaren hareketliliğini devam ettiren Euro/TL kuru, gün içinde en yüksek 20,26'yı gördü ve böylece 2023 senesindeki en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön