16 / 05 / 2024

Ventac&Company kimin

Ventac&Company kimin

Ventac&Company Lımıted Merkezi İrlanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Ataşehir'de 37 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu!

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai Motor Company, Kore otomotiv endüstrisinin kalbi olan Ulsan'daki mevcut kompleksine yeni bir elektrikli araç (EV) fabrikasının temel atma törenini yaptı. Açıklamada elektrikli araçlar için yeni bir tesis olduğu belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Taymaz tarafından kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile zabır Naghıyev tarafından kuruldu.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Kimin maaşı kaç TL olacak? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla kaç lira olacak? Kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Şimdi bakın! 

Ventac&Company kimin Haberi

Ventac&Company kimin

Ventac&Company Lımıted Merkezi İrlanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Ataşehir'de 37 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu!

Ventac&Company Lımıted Merkezi İrlanda İstanbul Merkez Şubesi konusu: Araç gürültü kontrol çözümleri.

Ventac&Company Lımıted Merkezi İrlanda İstanbul Merkez Şubesi adres: İçerenköy Mh.T.İbrahim Sk. Akdoğan Ap.N.11 D.9...