28 / 04 / 2024

Veranda Bağlıca başlangıç fiyatı

Veranda Bağlıca başlangıç fiyatı

Ankara Bağlıca'da hayata geçirilen Veranda Bağlıca projesinde toplamda 18 adet daire yer alıyor. Fiyatlarının 495 bin liradan başladığı Veranda Bağlıca projesinin örnek dairesi görücüye çıktı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

ABD'de konut başlangıçları Eylül'de yüzde 7 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Eylül ayında yüzde 7 artış göstererek, 1 milyon 358 bine yükselmesine rağmen piyasa beklentilerinin altında kaldı.

EYT tablosunda önemli değişiklikler yapıldı! 1999-2005 arası sigortalı başlangıcı olanlar için süreç 1 yıl!

Son dönemlerde Türkiye'nin ana gündem maddelerinden biri olan EYT yasası şimdi yeni düzenlemeleri beraberinde getiriyor. 9 Eylül 1999 öncesinde sigortalılık başlangıcı olan bireyler ve bu tarihten önce sigorta başlangıcı yapmış olanlar için emeklilikte yeni bir dönemin kapılarını açtı.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Ferce Bağlıca satışta! Sıfır faiz, sıfır peşinat, kişiye özel ödeme imkanı!

Meydan Yapı tarafından inşa edilecek olan Ferce Bağlıca satışa çıktı. Projede toplam 322 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Vox Bağlıca villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

ABD'de konut başlangıçları 1 milyon 450 bine yükselerek beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, bu yılın Şubat ayında yüzde 9,8 artışla 1 milyon 450 bine yükseldi ve beklentileri aştı.

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye yükseldi! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Apple tarafından Eylül ayının başında tanıtılan ve ortalarına doğru da satışa sunulan iPhone 14 modeli beklentilerin de üzerinde bir talep gördü. iPhone 14 satış fiyatları ise adeta dudak uçuklattı. iPhone 14 Pro modelinin başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye kadar çıktı. İşte tüm detaylar...

Renault yeni Taliant başlangıç fiyatından satılıyor, zam yok! İşte yeni Taliant 19 Nisan 2022 fiyat listesi...

En sevilen otomobil markası olan Renault, yeni Taliant modelini araba severlerle buluşturdu. Araba almak isteyenlere güzel bir fırsat olan yeni Taliant başlangıç fiyatıyla satılmaya devam ediyor. İşte yeni Taliant 19 Nisan 2022 fiyat listesi...

ABD'de konut başlangıçları son 16 yılın zirvesinde!

Resmi olarak açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, ABD'de konut başlangıçları, Haziran 2006'dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Veranda Bağlıca başlangıç fiyatı Haberi

Veranda Bağlıca başlangıç fiyatı

2014 yılının Ekim ayında teslim edilmesi hedeflenen Veranda Bağlıca projesi Ankara Bağlıca'da hayata geçiriliyor.


Fiyatlarının 495 bin liradan başladığı Veranda Bağlıca projesinde 18 adet daire yer alıyor. Projenin örnek dairesi hazırlandı.



Veranda Bağlıca projesinde 16 adet 4 oda 1 salon, 2 adet dubleks daire bulunuyor. 


Bozlar Yapı tarafından hayata geçirilen Veranda Bağlıca projesinin ödeme planı kapsamında daire fiyatına göre yüzde 75'e kadar banka kredisi kullanılabiliyor.



Veranda Bağlıca projesi kapsamındaki her daireye 1 araçlık açık otopark yine 1 araçlık kapalı otopark imkanı sağlanıyor.


Veranda Bağlıca projesinde fitness salonu, ahşap gemi oyun parkı, kış bahçesi, modern süs havuzu, kamelyalar ve LED aydınlatma sistemine sahip süs havuzu mevcut. 



Veranda Bağlıca iletişim

Telefon: 0312 283 1 444

Web: