10 / 05 / 2024

Vergi haftası etkinlikleri tubitak

Vergi haftası etkinlikleri tubitak

25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında “ Çeşitli Ülke Uygulamalarından Hareketle Türkiye’ de de Mükellef Haklarının Geliştirilmesi ” başlıklı TÜBİTAK projesi 5 mart 2014 günü Bursa'da sunuldu.

Mimarlık basittir, zor olan basiti yapmaktır!

YEM'de gerçekleştirilen Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında mimarlık konusu mercek altına alınıyor. Mimarlık Haftası etkinlikleri 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Vergi bilinci geliştirilmeli!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy bugünkü yazısında 27 Şubat-5 Mart Vergi Haftası'na ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

KDV'ye yeni kanun geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 28. Vergi Haftası kapsamında düzenlenen Vergi Uygulamalarında E-Dönüşüm Panelinin açılışında bir konuşma yaptı. Ağbal, Katma Değer Vergisi kanunu ile ilgili kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirtti.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Dönüşümün amacı deprem zararlarını en aza indirmek!

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında temel eğitim bilincini hedef alan bir eğitim programı düzenlendi

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Münir Karaloğlu: Bursa'da turizm daha da gelişecek!

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Erzurum Turizm Ofisi açıldı!

Erzurum’da 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Turizm Ofisi’ açıldı.Erzurum bar ekibinin gösterisiyle başlayan törende açılış konuşmasını yapan Mazlumoğlu, Erzurum’da bu yıl turizm etkinliklerinin farklı yapıldığını söyledi.

Trabzon turizm sezonu Arsin'de açılıyor!

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ’39. Turizm Haftası’ etkinlikleri Arsin ilçesindeki kutlama programıyla başlayacak.Şen, yarın saat 14.00’da Arsin Sahil Parkı’nda turizm sezonu için açılış töreni ve kokteyl düzenleyeceklerini ifade etti.

Vergi haftası etkinlikleri tubitak Haberi

Vergi haftası etkinlikleri tubitak

25. Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Gerçek’in yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 112K505 Nolu “Çeşitli Ülke Uygulamalarından Hareketle Türkiye’de Mükellef Haklarının Geliştirilmesi” başlıklı proje, Bursa ve Manisa’da düzenlenen panellerde Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları, meslek mensupları ve kamuoyuna tanıtılmıştır.

Uludağ Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Gerçek’in yürütücülüğündeki projede, Uludağ Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatan Taşkın, Celal Bayar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan Yrd. Doç. Dr. Güneş Çetin Gerger, Uludağ Üniversitesi İİBF Maliye Bölümünden Araş. Gör. Feride Bakar ve Araş. Gör. Simla Güzel görev almıştır.


5 Mart 2014 tarihinde Bursa’da düzenlenen panelde sunum yapan Uludağ Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Gerçek,...