08 / 07 / 2024

Verimli araziler

Verimli araziler

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, destek görmeyen çiftçinin elindeki verimli arazileri müteahhitlere kat karşılığı verdiğini söyledi.

Verimli araziler SİT alanı statüsüne giriyor!

Verimli araziler SİT alanı statüsüne giriyor. Verimli arazilerin tarım dışı kullanımını önlemek için gelecek yıl hayata geçirilecek "Büyükova" projesiyle tarım arazileri SİT alanları gibi dokunulmazlığa kavuşacak.

Verimli araziye sit alanı dokunulmazlığı!

Gelişmekte olan Türkiye'de tarım arazilerinin tarım dışı kullanımını önlemek için gelecek yıl hayata geçecek " Büyükova " projesiyle tarım arazileri sit alanları gibi dokunulmazlığa kavuşacak...

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

Milli Emlak'tan Haziran fırsatı! 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL bedelle arsa ile araziler satacak. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan sudan ucuza KDV'den muaf araziler! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. İşte 3 arazinin satışa çıkarılacağı o tarihler...

Milli Emlak'tan 5 bin, 7 bin ve 20 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler için son gün 30 Mayıs 2024!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 5 bin TL, 7 bin TL ve 20 bin TL bedelle arazi satacak. KDV'den muaf araziler için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Fiyatların 5 bin TL'den başladığı araziler KDV'den de muaf...

Konya'daki araziler yabancıların radarında! Ünal Karaman: Bu bir memleket meselesidir!

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'da verimli arazilerin yabancıların eline geçtiğine, çiftçilerin ise toprağa küstüğüne dikkat çekti. Karaman, bunun basit bir mülkiyet devri olmadığını, memleket meselesi olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Tarım arazileri kiraya verilecek! 2 sene süreyle işlenmeyen araziler için yeni düzenleme! Kiralayana destek ödemesi var!

Tarım ve orman alanlarında düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM’de resmen kabul edildi. Bu kanunla, 2 sene süreyle işlenmeyen atıl araziler kişilere ait olsa dahi üretime açılması için kiralanabilecek...

Ev alacaklara yeni müjde! İklime duyarlı, enerji verimli konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yaptığımız her konutu, enerji verimli, iklime duyarlı ve yüzde yüz sıfır atık hassasiyetiyle inşa edeceğiz” diye konuştu.

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Verimli araziler Haberi

Verimli araziler

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, destek görmeyen çiftçinin elindeki verimli arazileri müteahhitlere kat karşılığı verdiğini söyledi.


Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, ilçede tarımsal anlamda neler yapıldığını ve çiftçilerin durumunu masaya yatırdı.Üreticinin zor günler geçirdiğini ve üretimin her geçen gün azaldığını belirten Bekir Çanakçı, ortada çok vahim bir durum olduğundan bahsetti.


Çiftçinin gereken desteği görmediğini ve elinde bulunan arsalardan müteahhitlere kat karşılığı vererek kurtulduğuna dikkat çeken Çanakçı, bölgede bulunan fabrikalar yüzünden zor anlar yaşadıklarının da altını çizdi.

Yat sahibi zenginlere mazotun ucuz verildiğini ancak üreten çiftçiye mazotun ucuza verilmediğinden yakınan oda başkanı Çanakçı, “Köylüye gereken destek biran önce verilmeli” açıklamasında bulundu.

Bekir Çanakçı kimdir, biraz kendinizden bahseder misiniz?

1953 yılında Kırşehir’de doğdum, ilkokulu ve ortaokulu 1971 yılında Kırkşehir’de tamamladım. 1975 yılında Gölcük Tersanesi’nde...