03 / 05 / 2024

vestel elektrikli otomobil projesi

vestel elektrikli otomobil projesi

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, önümüzdeki 5-10 yıllık süreçteki büyüme planları doğrultusunda, beyaz eşyadaki knowhow'larını elektrikli otomobil alanına kaydırmak için araştırma yaptıklarını açıkladı...

Tesla'dan yeni indirim! Elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı!

ABD'li dev elektrikli otomobil üreticisi Tesla, elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı. Peki Tesla'nın elektrikli arabaları ne kadar oldu?

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

Araba almayı düşünenler hemen bakın! İşte Türkiye'deki en ucuz 3 elektrikli otomobil! Fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobilleri araştırıyor. İşte fiyatların 437 bin TL'den başladığı o otomobiller...

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Türkiye elektrikli otomobil pazarında senenin ilk çeyreğinde satış lideri olarak 4 bin 145 araç ile Togg oldu. Buna göre pazar payı ise yüzde 29,7 olarak gerçekleşen Togg’u Alman ve Güney Kore markaları takip ederken Tesla ise ilk 10 içinde bile yer bulamadı.

699 bin liraya yeni yerli elektrikli otomobil geliyor! Satış için geri sayım başladı…

Otomobil fiyatları artarken satış rakamları da rekor üstüne rekor kırıyor. Fiyatların artacağından korkanlar bir an önce araç almaya çalışırken, müjdeli bir haber geldi. Türkiye’nin yeni yerli otomobilinin çok yakında 699 bin liradan satışa çıkacağı duyuruldu.

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili ödülü Kia EV9'un oldu!

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow'da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri'nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu. 

Türkiye elektrikli otomobil satışlarında ilk 5'e gözünü dikti!

Türkiye, bu senenin ilk iki ayında gerçekleştirdiği 8 bin 255 "tam elektrikli" otomobil satışı ile, birçok Avrupa Birliği (AB) ülkelerine kıyas ile daha iyi performans göstermiş oldu. 

Elektrikli otomobil hayali sona mı erdi! AB’den yeni açıklama…

Elektrikli otomobil kullanımı hızla yaygınlaşırken, AB Komisyonu Başkanı’nından beklenmedik bir açıklama geldi. Buna göre içten yanmalı motorların  2026 yılında  aşamalı olarak kullanımdan kaldırılması ertelenebilir. İşte ayrıntılar…

Kia'nın SUV'u EV9 Türkiye'de! 

Kia, elektrikli otomobil pazarının yeni üyesini duyurdu. Buna göre, birçok kişi tarafından beklenen SUV EV9 modeli, artık Türkiye pazarında da yerini almaya hazırlanıyor.

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Ucuz elektrikli otomobil dönemi başlıyor! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar uygun fiyat ile araç alabilmek için birçok kampanyayı takip ediyor. Araç alacaklara bir güzel haber de Renault'dan geldi. Renault ucuz elektrikli otomobil dönemi resmen başlatmış oldu.

Fiat 500e, Avrupa'da elektrikli otomobil segmentinde ilk sırada...

Fiat 500'ün yeni ve tamamen elektrikli olan versiyonu 500e ile Avrupa'da geçen senede segmentinde en fazla tercih edilen elektrikli model olduğu kaydedildi. 

vestel elektrikli otomobil projesi Haberi

vestel elektrikli otomobil projesi

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, önümüzdeki 5-10 yıllık süreçteki büyüme planları doğrultusunda, beyaz eşyadaki knowhow'larını elektrikli otomobil alanına kaydırmak için araştırma yaptıklarını; Güney Amerika, Afrika ve Asya pazarlarındaki varlıklarını artırmak için de bu ülkelerde lokal üretime geçebileceklerini söyledi. Erdoğan, "Elektrikli otomobillere doğru ciddi bir akım var. Belki biz de burada bir aktör olabiliriz. Elektrik motoru üretimi olabilir, elektrik motoru üretenlere kontrol mekanizmaları üretmek olabilir" diye...