02 / 05 / 2024

Vestel Venus özellikleri

Vestel Venus özellikleri

Kaliteli ve üst düzey özelliklerle donatılmış akıllı cep telefonu kullanmak isteyenlere fiyat performans ürünü olarak tavsiye edilen markalardan biri de Vestel Venus serisi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Vestel Venus fiyatları ne kadar? İşte Vestel Venus Mart 2022 fiyat listesi...

Vestel NF48001 no-frost buzdolabının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Düğün sezonunun kapanmasına az bir süre kala halen evlenmek isteyenler için Vestel’den sürpriz bir haber geldi. Vestel, NF48001 no-frost buzdolabını uygun fiyatla satışa çıkardığını açıkladı.

Vestel KM 9701 9 kg kurutma makinesi piyasaya çıktı! Özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Vestel, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde teknolojik ürünlerinden kurutma makinesi konusunda dev bir adım attı. KM 9701 9 Kg kurutma makinesini üreten Vestel, ürünü görücüye çıkardı.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Vestel elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fırsat! Fiyatı 1.399 TL'ye düştü! 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Vestel Meltem T4500 elektrikli süpürge, güçlü performansı, kullanışlı özellikleri ve geniş temizlik yarıçapıyla evinizin her köşesini pırıl pırıl yapar. İşte Vestel Meltem T4500'ü 1.399 TL'ye alabileceğiniz adres...

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!  

Hepsi Burada Haziran ayında da müşterilerini mest etmenin yolunu bulmuş. Evinizde buzdolabınız eskidi ve yenisini almak istiyorsanız, Vestel No-Frost Buzdolabını tercih edebilirsiniz. Modern fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabının fiyat ve özellikleri haberimizde. 

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. 

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Vestel KM 10701 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi, 10 kg kapasitesi, Aktif İyon Teknolojisi ve 15 farklı kurutma fonksiyonu ile ısı pompalı bir şekilde kıyafetlerin kurumasını sağlar. 

Vestel CMI 106221 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 11 bin 799 TL! Teknik özellikleri neler? 

10 yıl motor garantili Vestel Çamaşır Makinesi, sahip olduğu Buhar Fonksiyonu ve Dengesiz Yük Kontrol Sistemi sayesinde çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Vestel NFK48001 X 427 Lt No-Frost Buzdolabı kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Vestel No Frost Buzdolabı sahip olduğu, Taze Hava Teknolojisi, Çok Yönlü Soğutma Sistemi ve  Kokuları Birbirine Karıştırmayan Sistem sayesinde gıdaları muhafaza ediyor. 

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ile 15 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl motor garantisine sahip cihaz wifi özelliği ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 14 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 

10 yıl motor garantisine sahip, akıllı dalga teknolojili Vestel CMI Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle çamaşır yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Vestel Venus özellikleri Haberi

Vestel Venus özellikleri

En güvenli akıllı telefonlar arasında yer alan Vestel Venus serisi fiyatı ve performansı ile dikkat çekiyor. Şık tasarımıyla da tercih sebebi olan Vestel Venus yüz tanıma kilidi ve parmak izi okuma özelliği sayesinde kişisel bilgilerinize sizden başkasının ulaşmasına izin vermiyor. 

Vestel Venus kullanıcılarına 8.1 mm'lik ince tasarımıyla oldukça zarif bir görünüm sunuyor. Portre ve yüz güzelleştirme modlarıyla da oldukça dikkat çeken kamerası ise net ve kaliteli fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Ayrıca 4050 mAh kapasiteli bataryası, uzun pil ömrü ile tercih sebebi oluyor. 

Venus V7, yapay zekalı arka kamerasındaki 10 farklı çekim moduyla birlikte fotoğraflarda profesyonel bir görüntü sağlıyor. Bu sayede siz hiç uğraşmadan Venus V7 otomatik olarak ortamı algılıyor ve çekim modunu kendisi belirliyor. 

Venus serisindeki modeller, kutusunda kendi kılıfı ve ekran...