27 / 05 / 2024

Veysel Bakgör okul

Veysel Bakgör okul

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kısmı yıkılan İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu yerine 24 derslikli yeni bir okul yapılmasını hayırsever işadamı Veysel Bakgör üstlendi.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

LGS tercihleri resmen başladı! LGS tercihi nasıl yapılır? MEB e-Okul LGS tercih ekranı 2023!

2023 LGS tercihleri ile ilgili detaylar öğrenciler ve veliler tarafından merakla araştırılıyor. Peki LGS tercihi nasıl yapılır? İşte MEB e-Okul LGS tercih ekranı 2023!

Okul öncesi Migros'tan dev fırsat! Kırtasiye ürünlerinde yüzde 62'ye varan indirim! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros, okulların açılmasına sayılı günler kala sürpriz yaptı! Migros, okul alışverişi yapacaklara müjdeyi verdi! Migros'ta kırtasiye ürünlerine yüzde 62'ye varan indirimler uygulandı! Peki, Migros'ta kırtasiye ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'e ucuz okul ürünleri geliyor! A101 Aktüel ürünler 1 Eylül kataloğu yayımlandı! İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda okul ürünleri dikkat çekti. Peki A101'e bu hafta hangi kırtasiye malzemeleri gelecek, fiyatları ne olacak? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Veysel Bakgör okul Haberi

Veysel Bakgör okul


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kısmı yıkılan İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu yerine 24 derslikli yeni bir okul yapılmasını hayırsever işadamı Veysel Bakgör üstlendi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çökmek üzere iken yıktıkları okulun yerine 4x4’lük bir okul binası kazandırılacağını söyledi. Bursa Valisi İzzettin Küçük, çocukların daha iyi yetişmesi için eğitimin şiddetle ihtiyaçları olan bir alan olduğunu belirterek, eğitime desteği nedeniyle hayırsever işadamı Veysel Bakgör’e teşekkür etti.

Bursa’da eğitim kalitesinin en üst seviyelere çıkarılması amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile birçok ortak projeye imza atan, kent merkezinde kalan eski okulların yenilenmesi noktasında önemli bir çok projenin startını veren Büyükşehir Belediyesi, bir okul da İnegöl ilçesine kazandırıyor. İnegöl ilçesindeki Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu binasının çökme riski bulunması nedeniyle daha önce ilçeye...