02 / 05 / 2024

Vialand 1 kişi ücreti ne kadar

Vialand 1 kişi ücreti ne kadar

Sinema, yeme içme alanları, bowling, mağazalar ve gösteri merkezinin yer aldığı Vialand bilet fiyatları kaç lira, Vialand 1 kişi ücreti ne kadar, işte Vialand Yeşilpınar bilet fiyatları 2016...

Üniversitelilerin kira açmazı: 2+1 evde 6 kişi yaşayan var, fahiş kiralar okul bıraktırtıyor!

Yükselen hayat pahalılığının yanı sıra fahiş ev kiraları da üniversitelileri çıkmaza sokuyor. 2+1 evde 6 kişi yaşayanlar bulunuyor. Öğrenciler kiraları ödemekte zorluk çekiyor. 

30 milyon doların üzerinde serveti olanların sayısı 1.932’ye çıkarken, yoksulun kişi başına geliri 26 bin 703 TL oldu!

Ülkemizde kişi başına düşen gelir 307 bin 952 Türk Lirası (13 bin 110 dolar) olurken, en zengin yüzde 5’lik bölümün yıllık geliri 816 bin 219 Türk Lirası'na çıktı, 4.3 milyona ulaşan en yoksul yüzde 5’lik kesimin geliri de 26 bin 703 Türk Lirası'nda kaldı. 

1.3 milyon kişi borcunu ödeyemeyerek yasal takibe düştü!

Açıklanan rakamlara göre borcunu ödeyemeyen ve bankaların takibine düşen vatandaşların sayısı giderek daha da artıyor. Geçen sene 1.3 milyon kişi kredi ya da kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düştü.

2023 Eylül işsizlik rakamları resmen açıklandı: İşsiz sayısı 46 bin kişi azaldı!

TÜİK işsizlik oranı, eylülde mevsim etkisinden arındırılmış olarak 0,1 puan gerilerken, yüzde 9,1 seviyesinde kaydedildi. İşsiz sayısı ise, 46 bin kişi azalarak, 3 milyon 168 bin kişi oldu. 

Kulaktan kulağa dolaşıyordu, son nokta kondu! Her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek!

Kulaktan kulağa dolaşan destek ödemeleri için son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Borsada rekor üstüne rekor! Yatırımcı sayısı bir ayda 657 bin kişi arttı!

Borsa İstanbul'da rekor rallisi sürerken yatırımcı akını da devam ediyor. Merkezi Kayıt Kuruluşu'ndan edinilen bilgilere göre borsada yatırımcı sayısı 6 milyon 257 bin 415 kişi ile rekor tazeledi. Buna göre, 2 haftada yatırımcı sayısındaki artış 627 bin olurken, 30 günlük artış 1 milyon 158 bin oldu

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

Borsa yatırımcısı 1 haftada 150 bin 860 kişi azaldı! Rakamlar bir bir açıklandı!

Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından açıklanan verilere göre; Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı geçen hafta 150 bin 816 kişi azalarak yeniden 5 milyonun altına düştü.

Kentsel dönüşüme yeni destek: Kişi başı 1 milyon 250 bin TL'ye kadar finansman imkanı sunulacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kentsel dönüşüme yönelik destek paketini açıkladı. Söz konusu pakette 12 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli finansman sağlanacak. Kişi başı 1 milyon 250 bin liraya kadar finansman imkanı sunulacak.

Dünya Bankası açıkladı: Deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldı!

Dünya Bankası, 6 Şubat tarihinde Türkiye'yi vuran ve asrın felaketi olarak belirtilen iki büyük depremin yaklaşık 34,2 milyar dolarlık doğrudan fiziksel hasara yol açtığını ve deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldığını açıkladı.

İşsizler listesine 62 bin kişi daha eklendi! İşte TÜİK’in açıkladığı son rakamlar

TÜİK iş gücü istatistikleri verilerine göre, 2022 yıl sonu itibarıyla işsizlik oranı bir önceki aya göre 0.1 puan artarak yüzde 10.3’e çıktı. Açıklanan rakamlara göre işsiz sayısı kaç kişiye yükseldi, kaç kişi istihdam edildi?

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı! 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı!

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre; nüfus 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı. İşte tüm merak edilen rakamlar...

Vialand 1 kişi ücreti ne kadar Haberi

Vialand 1 kişi ücreti ne kadar


Eyüp'te ViaDMC ve Gürsoy Grup imzasıyla hayata geçirilen ve içerisinde sinema, yeme içme alanları, bowling, mağazalar ve gösteri merkezinin yer aldığı Vialand bilet fiyatları kaç lira, Vialand 1 kişi ücreti ne kadar, işte Vialand Yeşilpınar bilet fiyatları 2016...


Vialand Eyüp'te çılgın nehir, atlı karınca, bir zamanlar İstanbul, gelin oynayalım, küçük madenciler, maceraperest, jet ski, kahraman itfaiyeciler, minik kaşifler, Dora ve Diego'nun meceraları, nefeskesen, Fatih'in rüyası, Süngerbob kare pantolon,  bulut ekspresi, cesur sürücüler, çarpışan arabalar, 360, adalet kulesi,masal ağacı, mini kule, neşeli çiftlik, safari tüneli, uçan çocuklar, viking, zindan ve saray salıncağı gibi eğlence üniteleri yer alıyor. 


Vialand bilet fiyatları kaç lira, Vialand 1 kişi ücreti ne kadar, işte Vialand Yeşilpınar bilet fiyatları 2016...


Vialand Yeşilpınar bilet fiyatları 2016, Vialand 1 kişi ücreti...