03 / 05 / 2024

Vialand yeni rekor kırdı

Vialand yeni rekor kırdı

Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Kurban Bayramı’nda 510.000 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak, yeni bir rekora daha imza attı. Bayram süresince Vialand AVM'nin günlük ziyaretçi sayısı ise 110 bini buldu...

Altında yeni rekor! Resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın ne kadar oldu? 17 Nisan 2024 altın fiyatları.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarında bayram depremi! Piyasa uzmanı rakam verdi ve uyardı! Gram altın 2.500 TL olur mu?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarında yeni rekor yazıldı. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Kredi kartı harcamalarında yeni rekor geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre göre, kredi kartı harcamaları 1 Mart 2024 haftası itibarıyla 262,2 milyar Türk Lirası ile rekor seviyelere ulaştı.

Otomobil satışları rekor kırarken, bundan sonra yeni bir araç alamayacaklar açıklandı!

Otomobil satışları şubat ayında rekor kırarken, otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, yeni bir otomobil alamayacakları açıkladı ve seçimden sonrayı işaret etti.

Gram altın uçmadı resmen fırladı! Yeni rekor! 1 gram bile altını olanlar yaşadı! 27 Şubat 2024 altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Son dakika altının gramı resmen fırladı. Bugün gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Şubat 2024 altın fiyatları.

BIST 100 endeksi yeni rekor seviyeyi gördü!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 8 bin 851,91 puan ile rekor seviyeleri gördüğü kaydedildi. 

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Borsa İstanbul'dan yeni rekor geldi...

Borsa İstanbul, aralıksız 7'inci işlem gününde de yukarı yönlü hareket ederek, dün başladığı rekor serisini bugün de sürdürüyor.

Yeni rekor! Dolar 30 liraya yaklaştı! 10 Ocak Çarşamba döviz kurları!

10 Ocak Çarşamba dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar kuru bugün yeni rekora imza atarak 30 liraya bir adım daha yaklaştı. İşte 10 Ocak 2024 döviz kurları...

Dolar ve Euro'dan yeni rekor geldi! 

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen Dolar ve Euro son bir ayın en yüksek seviyesine ulaşarak, rekor tazeledi. İşte dolar ve Euro'da son durum...

Dolar/TL'de yeni rekor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 5 Ocak 2024 döviz kurları!

Dolar/TL kuru günlük yükselişini bugün de sürdürdü ve gün içinde 29,91 lira ile yeni rekorunu kırdı. Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 5 Ocak 2024 döviz kurları... 

Vialand yeni rekor kırdı Haberi

Vialand yeni rekor kırdı

Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Kurban Bayramı’nda 510.000 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak, yeni bir rekora daha imza attı.


Bayram süresince Vialand AVM'nin günlük ziyaretçi sayısı ise 110 bini buldu. Bayram süresince Vialand Tema Park ve Vialand AVM ziyaretçi akınına uğradı.


Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirmeyi tercih eden yerli ve yabancı eğlence meraklılarının adresi yine Vialand Tema Park oldu. Vialand'de yetişkinler daha çok adrenalin üniteleri olan Nefeskesen ve Viking'le bayram coşkusunu yaşamayı tercih ederken, çocuklar ise Minik İtfaiyeciler, Küçük Madenciler, Maceraperest ve Minik Kaşifler ünitelerinde doyasıya...