30 / 04 / 2024

Viaport House ve Suites evleri

Viaport House ve Suites evleri

Tüm dairelerde yüzde 24 peşinat tutarı Via Port Houses ve Suites projesinde banka kredisi kullanılabiliyor...

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Deprem korkusu karavan ve tiny house taleplerini artırdı! 

Deprem korkusu vatandaşların tiny house ve karavanlara olan talebini artırdı. Depremle yüzleşen vatandaşlar daha dayanıklı ve taşınabilen karavanlara yönelmeye başladı.

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Hosseınkhanı ve Sepıdehsadat Vafa ortaklığı ile kuruldu.

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Eını Sadr tarafından kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Viaport House ve Suites evleri Haberi

Viaport House ve Suites evleri

Via Port Houses ve Suites projesi Bayraktar Grup tarafından Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 26 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilen Via Port ve Suites evlerinde 617 konut bulunuyor. 


Via Port evlerinde tüm dairelerde yüzde 24 peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuluyor.Projenin teslim tarihi Eylül 2013 olarak belirlendi. 


Kurtköy Via Port Evlerinde 1+1 daire 199 bin TL'den satışa sunuluyor, peşinatlar 1.990 TL'den başlıyor.


Via Port Evlerinde örnek ödeme planı; yüzde 1 peşinat, yüzde 75 banka kredisi ve geri kalan yüzde 24'lük kısım Eylül 2013'te ödeniyor.


Viaport House ve Suites konutlarında fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi ve ala cart restaurantlar gibi sosyal alanlar bulunuyor.


444...