28 / 07 / 2024

Viko meslek eğitimleri

Viko meslek eğitimleri

Yüksek verimli üretimi oluşturabilecek, bilgi ve deneyim seviyesi yüksek iş gücünün sağlanması ise ancak mesleki eğitim ve endüstri kuruluşları arasında kurulan bağlar ile daha nitelikli sonuçlar veriyor.

Resmen açıklandı! KPSS 60 puanla 7 bin 500 POMEM adayı alınacak! Başvurular başladı!

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) tarafından 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

POMEM girişlerinde sürpriz değişiklik! Her şey sil baştan değişti!

Edinilen bilgilere göre, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) girişlerinde değişikliğe gidildi. Şark sürelerinde değişiklikler yapılması dahil pek çok düzenleme, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Polis adayları yeni gelişmelerin ne olduğunu sorguluyor.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

TESK uyardı: Meslek eğitimi verilmezse ara eleman bulamayız!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ara eleman bulmakta güçlük çekildiğini belirterek, deprem konutlarının tamamlanması için ara eleman ve usta bulunamadığını söyledi.

POMEM duyurdu! 12 bin polis alınacak! Sınavlar başlıyor! İşte başvuru ayrıntıları

Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 12 bin öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Sınav tarihini açıklayan kurumdan son dakika açıklaması geldi. Peki POMEM başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar.

Bakanlık resmen duyurdu! Dar gelirli ailelere para desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlar için 1150 liraya kadar çıkan kira yardımı verecek. Aynı zamanda çocuklarının eğitimleri içinde ek yardımlar yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

İŞKUR'dan günlük 106 TL ödeme! Siz de alabilirsiniz...

İŞKUR vatandaşlara bir yandan iş bulurken bir yandan da iş sahibi olmaları için kurslar açıyor. İŞKUR meslek eğitim kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşlar için günlük ödeme yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

İŞKUR'dan meslek öğrenmek isteyenlere destek! Aylık 2.780 lira!

Meslek öğrenmek isteyenlere devlet destek sağlıyor. İŞKUR, meslek eğitim kurslarına katılanlara günlük 30-95 lira harçlık, annelere ayrıca aylık 400 lira kreş desteği veriyor. Aylık toplamda 780-2.870 lira ödeme oluyor.

Viko meslek eğitimleri Haberi

Viko meslek eğitimleri

Sanayinin gelişmesinde kalifiye iş gücünün önemi çok büyük… Yüksek verimli üretimi oluşturabilecek, bilgi ve deneyim seviyesi yüksek iş gücünün sağlanması ise ancak mesleki eğitim ve endüstri kuruluşları arasında kurulan bağlar ile daha nitelikli sonuçlar veriyor. “Meslek Eğitimine Destek, Aydınlık Geleceğe Destek” adlı projesi ile 12 yıldır mesleki eğitime önemli katkılar sağlayan VİKO, bu alandaki çalışmalarını üç aşamada yürüterek aydınlık geleceğe destek olmaya devam ediyor.


Meslek liselerinin eğitimine “destek” için laboratuvar katkısı…


VİKO, meslek lisesi öğrencilerinin teorik eğitimlerini pratik beceriye dönüştürmelerine ve eğitim gördükleri alanda uygulamalı eğitim imkanı bulmalarına katkı sağlamak amacı ile endüstri meslek liselerine destek sağlıyor. Geçtiğimiz yıllarda Etiler İSOV Dinçkök, Kartal Atalar ve Samandıra Endüstri Meslek Liselerine elektrik tesisat laboratuvarı kazandıran VİKO, bu yıl da başta Soma olmak üzere...