04 / 05 / 2024

Viko üniversiteli öğrencilerle buluşması

Viko üniversiteli öğrencilerle buluşması

Akademik bilgi birikimini katma değere dönüştürmenin bir yolu da üniversite ve sanayi arasında oluşturulacak iş birliklerinden geçiyor. Viko, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor.

İBB Genç Üniversiteli burs ödemelerine okkalı zam! Başvurular başladı, binlerce öğrenciye destek verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi üniversiteli öğrencilere burs vermek için düğmeye bastı. İBB’den genç üniversitelilere 7500 TL eğitim desteği verilecek. İşte detaylar...

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank üniversitelileri unutmadı. Her kesime kampanya yapılan günümüzde bir kampanya da Akbank'tan üniversitelilere geldi. Dijital Platform üyeliklerinin %50’si Üniversiteli Akbank'lı dan kampanyasını merak edeneler için detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Arçelik'ten öğrenciler için büyük indirim! Laptop, telefon ve kulaklık fiyatları dip yaptı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Arçelik’ten üniversiteli öğrencileri için büyük indirim başladı. Kampanya kapsamında pek çok ürün kampanyaya dahil edildi. Peki, Arçelik'te hangi ürünler indirime girdi? İşte 13 Aralık 2022 Arçelik fiyat listesi…

İBB burs ne zaman açıklanacak? İBB burs ne zaman yatacak?

İBB bursun ne zaman açıklanacağı, üniversiteli öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Öğrenciler neredeyse her gün, İBB burs ne zaman açıklanacak? sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

Konutta devir değişiyor! Oda oda kiralama dönemi tam gaz yaygınlaşıyor! 

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin lira seviyesine yaklaşan kira fiyatları ve her sene çoğalan üniversiteli öğrenci sayısı, evlere yönelik oda kiralama talebini artırdı. Taleple beraber bazı kentlerdeki konutlar, odaya uygun inşa edilmeye başlandı bile...

İBB’den öğrencilere müjde! Öğrencilerin hesaplarına 4. 500 TL yatacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) "Genç Üniversiteli Desteği’ projesinde 75 bin öğrenciye geri ödemesiz olacak şekilde 4. 500 TL burs verilecek. İşte detaylar…

Üniversiteli çiftçilere 100 bin TL hibe desteği! Başvuru süresi uzatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi için başvuru tarihi uzatıldı. Proje kapsamında; üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan öğrencilerin uygulayacağı projelere 100 bin TL hibe desteği verilecek.

Mahkemeden emsal öğrenci evi kararı!

Ev sahibinin ‘Evim pansiyon olarak kullanılıyor’ diye yaptığı şikayet üzerine üçü üniversiteli, biri öğretmen 4 kişinin kaldığı İstanbul Bahçelievler’de yer alan konut gece yarısı zabıta tarafından mühürlendi. 

İstanbul'da öğrenciler barınma sorunu yaşıyor!

Bugünlerde üniversiteli olan gençler barınma stresiyle karşı karşıya kaldı. Yurt ya da konut arayan öğrenciler; kiralar karşısında tepkilerini gösteriyor.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Binlerce üniversiteli için kiralık ev arayışı başladı!

2.5 milyon öğrencinin katıldığı üniversite tercih sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Pandemi nedeniyle üniversitelerin ne zaman açılacağı açıklanmasa da önümüzdeki günlerde binlerce öğrenci ev arayışına girecek.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Viko üniversiteli öğrencilerle buluşması Haberi

Viko üniversiteli öğrencilerle buluşması

Üniversitelerde elde edilen teorik bilgilerin uygulamaya dönüştürülmesine önemli katkılar sağlayan bu iş birlikleri, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor. Üniversite & sanayi iş birliğine özel bir önem veren VİKO, bu kapsamda örnek projelere imza atmaya devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ufkuna aydınlık katmayı önemli bir sorumluluk olarak gören kuruluş, son olarak Türkiye’nin en büyük mühendislik portalı Elektrikport iş birliğiyle hayata geçirdiği “Sinerji Buluşması” organizasyonu ile 10 farklı üniversiteden öğrencileri endüstriyel tesislerinde ağırladı.



VİKO, genç beyinlerin potansiyellerini ortaya çıkarmak ve üniversitelerle iş birlikleri oluşturmak amacı ile gerçekleştirdiği projelerin bir yenisini daha hayata geçirdi. Türkiye’nin en büyük mühendislik portalı olarak faaliyet gösteren Elektrikport iş birliği ile hayat bulan “Sinerji Buluşması” adlı program kapsamında; VİKO yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler VİKO endüstriyel...