19 / 07 / 2024

Villasını iPhone 6 ile takas edecek

Villasını iPhone 6 ile takas edecek

Adını açıklamayan ve satışı emlakçı aracılığıyla gerçekleştirmek isteyen şahıs, 5 bin dolar olan son fiyatın da yatırımcılardan ilgi görmemesi üzerine iki katlı, üç odalı evi iPhone 6 veya 32 GB'lık yeni bir iPad ile takas edebileceğini duyurdu...

Kredili konut satışları 2024'ün ilk 6 ayında çakıldı!

Türkiye’de konut fiyatları eski artış hızını kaybederken, kredili konut satışları da 2024'ün ilk 6 ayında resmen çakıldı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum'daki villasını 16 milyon Euro'ya satıyor! 

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan villasını satıyor. İşte vatandaşların yorumları...

Borsa İstanbul’da yılın ilk 6 ayında 22 şirketin halka arzı gerçekleşti. Halka arz hisseleri ne kadar kazandırdı?

Borsa İstanbul’da 2024’ün ilk 6 aylık döneminde 22şirket halka arz edildi. Halka arzlara 54,7 milyon yatırımcı katılırken, talep büyüklüğü 46.6 milyar lira olarak belirlendi.  

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Türkiye otomotiv endüstrisinden 2023'ün ilk 6 ayında 17,3 milyar dolar ihracat!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinin 2023'ün ilk 6 ayında 17 milyar 337 milyon dolar ihracata imza attığı kaydedildi.

Villasını iPhone 6 ile takas edecek Haberi

Villasını iPhone 6 ile takas edecek

ABD'de uzun süre satılmayan üç odalı, bahçeli ev, iPhone 6 ile takasa çıkartıldı.

Avusturya'da yaşadığı belirtilen ve hiç bir zaman satışa çıkarılan evde oturmadığı kaydedilen evsahibinin, 2010 yılında büyük umutlarla ABD'nin Detroit kentinden 41 bin dolara satın aldığı evini iPhone 6 ya da 32 GB'lık bir iPad ile takas etmek istediği bildirildi.

Ekonomik krizin vurduğu kentte, gayrimenkul fiyatlarının yükseleceği umuduyla yaklaşık 4 yıldır bekleyen evsahibi, 2 hafta önce 10 bin 500 dolar fiyatla satışa çıkardığı evin fiyatını müşteri bulamayınca 5 bin dolara çekti.

Adını açıklamayan ve satışı emlakçı aracılığıyla gerçekleştirmek isteyen şahıs, 5 bin dolar olan son fiyatın da yatırımcılardan ilgi görmemesi üzerine iki katlı, üç odalı evi iPhone 6 veya 32 GB'lık yeni bir iPad ile takas edebileceğini duyurdu.

Yaklaşık 6 bin...